Esti aici
Acasa > Evenimente > O camionetă a intrat în mulţime, la un festival de muzică din Olanda. Sunt mai multe victime, şoferul este căutat de poliţie

O camionetă a intrat în mulţime, la un festival de muzică din Olanda. Sunt mai multe victime, şoferul este căutat de poliţie

O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite după ce o camionetă a intrat în pietoni, în noaptea de duminică spre luni, în apropierea festivalului Pinkpop din Olanda.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 04:00 (02:00 GMT) în apropierea unui camping al festivalului, în Mensheggerweg din Landgraaf (sud), la câţiva kilometri de frontiera germană.

„Camioneta implicată este căutată în continuare”, a precizat poliţia locală pe contul său Twitter.

Un elicopter al serviciilor de urgenţă a intervenit la faţa locului.

Şoseaua este provizoriu închisă circulaţiei din cauza „anchetei tehnice a poliţiei” în curs de desfăşurare, precizează comunicatul citat de agerpres.ro.
Nu se ştie deocamdată dacă a fost un accident sau un act terorist.

Cu Pearl Jam, Foo Fighters şi Bruno Mars drept capete de afiş, cea de-a 49-a ediţie a festivalului Pinkpop a atras circa 67.000 de vizitatori zilnic vineri, sâmbătă şi duminică, potrivit directorului Jan Smeets, citat de agenţia de presă olandeză ANP.

Sursa foto: Twitter/Karlijn Houterman/www.limburger.nl

Lasă un răspuns

Top