Esti aici
Acasa > Curiozitati > O Britanică divorțată, țepuită de un român cu 37 de ani mai tânăr. Femeia i-ar fi dat fostului iubit peste 750.000 de lire sterline

O Britanică divorțată, țepuită de un român cu 37 de ani mai tânăr. Femeia i-ar fi dat fostului iubit peste 750.000 de lire sterline

O britanică divorţată, în vârstă de 66 de ani, a fost ţepuită de iubitul ei român, cu 37 de ani mai tânăr. Femeia i-ar fi dat peste 750.000 de lire sterline pentru a-l ajuta să îşi cumpere un apartament, să plătească tratamentele medicale ale tatălui lui despre care a spus că este bolnav şi să pornească o afacere.

Sursă foto: facebook.com/christiane.shellard

Cristian Mihalea a primit din partea femeii 500.000 lire sterline pentru a-şi putea cumpăra o casă, 170.000 lire sterline pentru a putea plăti tratamentul tatălui său bolnav și cadouri, printre care un autoturism marca Porsche Panamera în valoare de peste 68.000 de lire sterline şi o colecţie de ceasuri care valorează o avere, scrie Daily Mail, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: facebook.com/christiane.shellard

După o relaţie de aproximativ 18 luni, românul a părăsit-o pe Christiane Shellard. Acum, femeia l-a dat în judecată pentru a recupera banii despre care a povestit judecătorilor că i-a împrumutat.

Cristian ar fi investit banii primiți într-un salon de înfrumusețare din Fulham pe care l-a trecut pe numele surorii lui. De asemenea, el și-ar fi pus o parte de bani în conturile din România, iar restul i-ar fi pierdut la păcănele, scrie Daily Mail.

Lasă un răspuns

Top