Esti aici
Acasa > Curiozitati > Nu mai auzea bine cu urechea dreapta si a mers la medic! Ce a scos de acolo e ireal! „Aveam peste 22 de bucati”!

Nu mai auzea bine cu urechea dreapta si a mers la medic! Ce a scos de acolo e ireal! „Aveam peste 22 de bucati”!

Un medic ORL-ist din Marea Britanie este cunoscut pentru postarile pe care le face pe canalul de YouTube intitulat The Wax Whisperer.

Neel Raithatha, asa cum se numeste doctorul, a reusit sa ii socheze pe cei care ii urmaresc canalul cu o ultima postare care i-a lasat cu gura cascata pe multi. In data de 28 iunie, data care coincide si cu ultima lui postare de pana acum, doctorul a postat un filmulet in care arata ce a scos din urechea unui pacient.

Medicul a extras nu mai putin de 22 de filtre pentru ceara, filtre pe care pacientul le primise ca recomandare pentru a stopa excesul de ceara. Desi pacientul a stiut mereu ca aceste dispozitive ii „cad” in canalul auditiv, el nu s-a oprit pana cand nu l-a umplut practic cu 22 de bucati.

In momentul in care a inceput sa aiba dureri si sa nu mai auda nimic, barbatul a cerut ajutorul specialistului, iar clipul ireal il poti vedea mai jos.

Lasă un răspuns

Top