Esti aici
Acasa > Neinteresante > ”MUIE PSD” din cer! Măscăreala din lanul de rapiță se vede din avion

”MUIE PSD” din cer! Măscăreala din lanul de rapiță se vede din avion

Protest inedit în județul Cluj împotriva PSD. Doi activiști au scris într-un lan de rapiță o măscăreală la adresa partidului de guvernământ.

Mesajul de mari dimensiuni a fost scris pe un deal din satul Sâmboleni, comuna Cămărașu, unde primarul este chiar membru PSD. Mesajul se află lângă Aeroportul Cluj-Napoca și este văzut din cer de cei care aterizează sau decolează din și de pe acest aeroport.

Cei doi activiști susțin că mesajul trebuie luat ca atare și reprezintă, în fapt, ceea ce simt mai mulți români, printre care și cel care și-a înmatriculat mașina în Suedia cu acest număr.

Realizarea mesajului anti-PSD a durat câteva ore, iar autorii au folosit un tractor, 30 de litri de motorină, un atelaj care ridică pământul și un sistem GPS – transmite corespondentul Europa FM, Cătălin Suciu.

La scurt timp după publicarea fotografiilor pe o rețea de socializare, au apărut și comentarii care pun la îndoială veridicitatea acestora, însă autorii îi invită pe toți la fața locului pentru a se convinge.

Cei doi vor acum să filmeze cu o dronă mesajul.

Unul dintre activiști, Sorin Bobiș, a făcut drumul pe jos de la Cluj spre București la începutul anului, pentru a atrage atenția asupra modificărilor aduse legilor Justiției.

Lasă un răspuns

Top