Esti aici
Acasa > Curiozitati > MIRELA RETEGAN ISI SPUNE POVESTEA VIETII, ASTAZI, LA TOTUL PENTRU DRAGOSTE!

MIRELA RETEGAN ISI SPUNE POVESTEA VIETII, ASTAZI, LA TOTUL PENTRU DRAGOSTE!

Mirela Retegan, cunoscuta drept ”Tanti prezentatoarea” si cea care a infiintat Gasca Zurli, vine, astazi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentata de Mirela Vaida, la Antena 1, pentru a impartasi povestea ei de dragoste, care pare desprinsa dintr-un scenariu de film.

Mirela s-a indragostit pentru prima data la varsta de 19 ani de un barbat cu zece ani mai mare. Parintii ei nu au fost de acord cu aceasta relatie, mai ales ca barbatul ce avea sa le fie ginere era in divort cu mama copilului sau. Cu toate acestea, Mirela a ales sa-si urmeze inima si a fugit de acasa, iar la scurt timp s-a si casatorit.

Prima ei casnicie nu a durat insa foarte mult, pentru ca, in ciuda marilor ei aspiratii, devenise casnica. La scurt timp divorteaza si, in urma acestui pas, pierde absolut tot, ramanand singura. Ea il cunoaste pe Cornel Sorian, solistul trupei Sigma, cel care avea sa devina tatal Mayei. Initial l-a catalogat drept un ”misogin enervant”, dar, ulterior, au descoperit ca au cateva lucruri in comun si s-au indragostit.

Lucrurile nu au fost roz prea mult timp, erau firi diferite, Mirela o femeie puternica, mereu dornica sa detina controlul, Cornel un artist visator. La varsta de 30 de ani, Mirela afla ca va deveni pentru prima data mama. Ea isi dorea foarte mult un copil, Cornel insa era pe atunci pe culmile succesului alaturi de trupa sa si ar mai fi amanat momentul. Din cauza lipsei de sustinere si a multelor discutii care s-au ivit, relatia lor s-a destramat.

Cat de greu i-a fost, cum a reusit sa suporte durerea ce-o macina si cum a depasit acea perioada de cumpana din viata ei, Mirela Retegan povesteste pe larg, astazi, de la ora 14.00, in cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentata de Mirela Vaida.

Tot astazi, Monica, in varsta de 32 de ani, va povesti despre momentele crunte din viata ei. Din cauza geloziei exagerete a barbatului cu care traia, Monica a fost batuta pana la desfigurare. Acum este terapeut de familie si cuplu, pentru ca a vrut sa inteleaga ce ii impinge pe oameni sa abuzeze.

Povestile de viata ale celor doua femei si felul cum au reusit sa faca fata problemelor care le-au macinat sufletul, telespectatorii vor afla astazi, de la ora 14.00, in cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentata de Mirela Vaida la Antena 1.

Lasă un răspuns

Top