Esti aici
Acasa > Curiozitati > Marele secret al lui Cabral de la PRO TV! Nimeni nu ştia. I-a spus totul lui Bobonete

Marele secret al lui Cabral de la PRO TV! Nimeni nu ştia. I-a spus totul lui Bobonete

Nimeni nu se aştepta la asemenea dezvăluiri din trecutul lui Cabral de la PRO TV. Şi totuşi, vedeta celui mai mare post TV din România s-a decis să spună totul. Şi-a spus marele secret la podcastul lui Mihai Bobonete.

Ultimul podcast lui Mihai Bobonete apărut în urmă cu doar câteva zile pe Youtube a uimit pe toată lumea. Bobo din Las Fierbinţi l-a invitat pe colegul său de la PRO TV, Cabral Ibacka.

Marele secret al lui Cabral Ibacka
În cadrul podcastului care a fost filmat pe plaja din Vama Veche, Cabral nu s-a mai abţinut şi a decis să spună care este marea lui pasiune. Chiar dacă nimeni nu se aştepta, Cabral a recunoscut. Este cel mai mare fan al staţiunii Vama Veche.

“Eu am locul meu unde îmi trag aici în Vamă rulota. Ca să nu spun că acum 2-3 ani am pus rulota şi într-o dimineaţă au făcut un şanţ. Vama a fost şi va rămâne frumoasă. E o atmosferă pe care trebuie să o cauţi”, a dezvăluit Cabral în podcastul lui Bobonete.

Bobonete a vrut să cumpere locul unde îşi pune Cabral rulota
La un moment dat, Bobonete i-a făcut, la rândul său o dezvăluire lui Cabral. “Locul ăla pe care stai tu cu rulota am vrut eu să-l cumpăr. Eu doar aici în vamă vin”, i-a spus Mihai Bobonete lui Cabral care i-a răspuns imediat.

“Păi tu ai şi bani să cumperi”, a fost replica instantă a lui Cabral.

Marea este marea pasiune a lui Cabral care de câţiva ani participă şi la mai multe curse de ambarcaţiuni.

Lasă un răspuns

Top