Esti aici
Acasa > Curiozitati > Madalina Manole nu s-a sinucis?! Ancheta mortii ar fi fost musamalizata. Dovezi incredibile ale familiei: „Biletul de adio NU EXISTA”

Madalina Manole nu s-a sinucis?! Ancheta mortii ar fi fost musamalizata. Dovezi incredibile ale familiei: „Biletul de adio NU EXISTA”

La opt ani de la moartea Mădălinei Manole, lucrurile par să nu se fi limpezit definitiv cu privire la cauza decesului artistei. Deși anchetatorii au închis ancheta, concluzia fiind sinucidere prin înghițirea de Furadan, substanța cauzatoare de moarte, rămân numeroase întrebări fără răspuns.

Tatăl Mădălinei Manole face dezvăluiri incredibile despre moartea fiicei sale! Are tatăl Mădălinei dovezi că fiica lui ar fi fost ucisă de serviciile secrete?

„Timp de opt ani de zile am spus mereu: de ce nu s-a ridicat calculatorul fetei mele, pentru a vedea cu cine s-a conversat prin America? (…)

Am aflat următoarele: nu s-a putut umbla la calculatorul Mădălinei și s-a cerut aprobarea SRI-ului, dar nu s-a putut vedea nimic pentru că o firmă americană se ocupa de gestionarea lui. Le-am zis: nimeni nu a fost curios să vadă ce conținea calculatorul fiicei mele? Dacă fiica mea era o spioană sau ceva? Deci nu ne-a lăsat SRI-ul…”, a declarat tatăl regretatei artiste, la o emisiune tv.

Mădălina Manole s-a stins în 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 47 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată, dar și un fiu, de doar un an și o lună, pe care artista și-l dorise enorm.

Lasă un răspuns

Top