Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ion Țiriac, despre US Open: Asta e Simona Halep, cu ea defilăm! Asta o să spun despre ea până o avea 30 de ani

Ion Țiriac, despre US Open: Asta e Simona Halep, cu ea defilăm! Asta o să spun despre ea până o avea 30 de ani

Ion Țiriac este de părere că dacă turneul BRD Bucharest Open s-ar fi disputat pe hard și nu pe zgură, Simona Halep s-ar fi prezentat la startul competiției ce este găzduită în aceste zile de Arenele BNR din Capitală.

Ion Țiriac, despre US Open: Asta e Simona Halep, cu ea defilăm! Asta o să spun despre ea până o avea 30 de ani

„Dacă turneul de la București s-ar fi disputat pe hard, sunt convins că Simona Halep ar fi jucat aici. Însă e absolut anormal să ai între Wimbledon și turneele din SUA un turneu pe zgura. Turneul ăsta e meritoriu că îl avem, dar înțeleg că numai anul ăsta mai există. Să vedem ce ne rezervă viitorul cu WTA”, a spus Țiriac.

„La US Open Simona Halep poate să piardă în primul tur sau să câștige turneul. Asta o să spun despre ea până o avea 30 de ani. Asta e Simona Halep, cu ea defilăm”, a mai spus Țiriac.

Întrebat ce părere are despre Mihaela Buzărnescu, Țiriac a lăudat talentul jucătoarei.

„Nu îmi pot da cu părerea despre ea pentru că pe domnișoara asta nu o cunosc. Nu știu ce a făcut în ultimii zece ani, înțeleg că e trecută de 21 de ani… și e păcat, pentru că e o valoare care a venit din cer și e acum în primele 20 de locuri”, a precizat Țiriac, prezent, joi, în tribune la turneul BRD Bucharest Open.

Lasă un răspuns

Top