Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscopul zilei: 16 Mai 2017

Horoscopul zilei: 16 Mai 2017

Berbecii sunt într-o perioadă în care toate le ies mai bine decât se aşteptau şi sunt uimiţi de norocul pe care îl au.
****
Taurii se pot aştepta astăzi la câteva surprize demne de ţinut minte toată viaţa, iar starea de spirit le va fi deosebit de bună.
****
Gemenii urmăresc de mult timp un obiect prin magazine, iar acum situaţia financiară le permite să îl achiziţioneze.
****
Astăzi nativilor Rac le va fi foarte uşor să îşi expună punctele de vedere. Reuşesc să îşi exprime gândurile şi sentimentele într-o manieră uşoară şi raţională în acelaşi timp.
****
Pentru Lei se anunţă o zi perfectă în plan profesional. Există aspecte pe care le pot schimba şi care o sa le îmbunătăţească situaţia financiară.
****
Fecioarele sunt cam irascibile astăzi şi NU prea au chef de vorbă. Pe seară însă, vizita unor prieteni le va bine dispune.
****
La capitolul comunicare, Balanţele stau excelent astăzi. O iesire în oras cu o persoană dragă poate fi exact relaxarea de care aveau nevoie.
****
Scorpionii au spor la muncă şi se simt capabili să rezolve orice problemă.
****
Săgetătorii vor avea parte de o zi excelentă. Toate lucrurile se rezolva mai uşor decât ar fi sperat şi vor găsi stabilitatea de care aveau nevoie.
****
Capricornilor le merge bine în dragoste, însă la serviciu s-ar putea ivi ceva probleme. Important este să-şi păstreze calmul şi totul se va rezolva.
****
Vărsătorii vor avea o zi minunată din toate punctele de vedere, dar va fi şi o zi plină de peripeţii.
****
Iar Peştii Ar trebui să fie mai atenţi la felul în care îşi gestionază economiile pentru că se pot ivi multe cheltuieli neprevăzute.

Lasă un răspuns

Top