Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscopul saptamanii 16-23 aprilie. Dragoste cu năbădăi pentru o zodie

Horoscopul saptamanii 16-23 aprilie. Dragoste cu năbădăi pentru o zodie

Berbec

Întâlnirile cu prietenii și rudele continuă în primele două zile ale săptămânii, după care Soarele în Pești devine neutru pentru voi. Asta nu înseamnă că nu oferă oportunități și deschideri. Este foarte important că Marte vă susține, în așa fel încât o să recunoașteți la un moment dat care e zona spre care să vă îndreptați efortul. O să vă fie testată răbdarea.

Taur

Dacă în ultima vreme relațiile cu copiii au fost armonioase, de acum încolo pot izbucni neînțelegeri, mai ales dacă aceștia au atins adolescența ori au devenit adulți. Vă sfătuiesc să abordați orice subiect cu o atitudine prietenoasă. E momentul să vă demonstrați talentele. Prietenii pot conta pe participarea voastră dacă apar dificultăți în viața lor.

Gemeni

E o perioadă în care trebuie să fiți pregătite să faceți față unui volum mare de muncă. În acest moment, este mai bine să duceți la capăt tot ce se ivește, decât să evitați finalizarea sarcinilor. Pentru viitor, acest lucru va fi luat în calcul la ajutorul astral care vi se va acorda. Posibil ca o nouă idee sau un proiect să apară la orizont și să vă deschidă perspective largi.

Rac

Probleme se pot ivi și pot fi aduse de copii. Ei vor profita de dragostea voastră și vor încerca să vă manipuleze, să vă controleze. Încercați să nu considerați dragostea și grija ca pe ceva evident, nu încercați să vă înțelegeți copilul numai cu inima, căci e nevoie de logică și rațiune, completate cu dialog și conversație. Fiți atente la obiceiurile lor rele!

Leu

În ciuda fluxului de evenimente, nu uitați să vă permiteți o mică odihnă – câteva momente plăcute care vă vor aduce o bucurie reală. Poate fi vizionarea unei piese, la teatru, o achiziție mult așteptată sau o întâlnire cu prietenii. Fiți gata de călătorie, de întâlniri reușite cu colegii din alte orașe sau chiar alte țări. Nu pierdeți din vedere lucrurile și detaliile mici.

Fecioară

Medical, ar trebui să fiți mai atente la produsele cosmetice folosite, în măsura în care probabilitatea reacțiilor alergice la nivelul pielii crește. Recomand în continuare atenție la volan și grijă la plecarea în călătorii! Multe se pot solda cu pierderi. Dacă simțiți că nu faceți față singure multitudinii de sarcini, implicați-i și pe cei dragi în rezolvarea lor.

Balanță

Trebuie să vă țineți emoțiile sub control și să nu vă implicați în competiții fără un motiv serios. Fiți atente, căci pericolul poate veni de la o femeie care vă invidiază! Încercați să evitați litigiile legate de finanțe. Acordați o atenție deosebită abilității de a planifica și de a stabili legături cu mediatorii și nu căutați să vă demonstrați ambițiile în fața nimănui.

Scorpion

Se pare că organismul vostru este sensibil la alergii. Ați face bine dacă ați acorda atenție în special la suplimentele alimentare, s-ar putea să nu vă priască. În schimb, e un moment favorabil pentru tratamentele stomatologice. Profesional, dacă doriți să faceți schimbări, săptămâna e propice acestora.

Săgetător

Ați putea fi nevoite să descifrați un fel de istorie a familiei sau să înțelegeți într-un fel cum stau lucrurile acolo. Va fi dificil să ajungeți la miezul problemei. Vă veți confrunta cu o nedreptate și va fi greu să vă stăpâniți furia. Încercați să nu condamnați pe nimeni și nu căutați cu orice preț să vă impuneți punctul de vedere.

Capricorn

Căutați variante de a vă suplimenta veniturile și vă sfătuiesc să nu vă faceți planuri pe termen lung. Acționați doar în acele direcții care sunt cu finalizare de cazuri mai vechi sau acelea care vă promit remunerații pe un timp determinat scurt. La serviciu, nu veți fi ocolite de tensiuni între colegi. Nu are sens nici să le puneți la suflet.

Vărsător

Aveți o săptămână în care primiți vești importante, dialogați mult, vă faceți timp de relaxare și odihnă ori mergeți în excursii. Credeți că nu înțelegeți ce vor oamenii de la voi. Asta vă poate crea în timp complexe care pot duce la o exacerbare sau scădere a stimei de sine. Medical, ar trebui să vă ajutați organismul să-și recapete vigoarea de altădată.

Pești

În relațiile de familie, țineți la conciliere, deoarece disputele și confruntarea nu vor conduce la nimic bun. Se vor reproșa în cuplu unele evenimente din trecut, iar asta va turna gaz pe foc. Dacă relația s-a șubrezit, posibil să nu mai doriți s-o continuați. Persoanele singure ori sunt la începutul unei povești sentimentale, ori sunt în căutarea jumătății lor.

Lasă un răspuns

Top