Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscopul dragostei 27 noiembrie 2018. O întâlnire amoroasă, într-o deplasare de serviciu

Horoscopul dragostei 27 noiembrie 2018. O întâlnire amoroasă, într-o deplasare de serviciu

Horoscopul dragostei 27 noiembrie 2018

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018. O deplasare de serviciu, nu prea departe de casă, e prilejul pentru o întâlnire amoroasă.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Berbec

vezi si: Horoscop 27 noiembrie 2018. Veşti bune în afaceri pentru unii nativi şi un cadou neaşteptat

Berbecii vor avea astăzi agenda încărcată. Vor trece în revistă cele câteva evenimente din oraş şi se vor întâlni cu o serie de cunoscuţi de la care vor afla tot felul de lucruri.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Taur

Este posibil ca Taurii să se implice în diverse activităţi care să le pună în evidenţă un talent şi să atragă toate privirile asupra lor.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Gemeni

Astăzi Gemenii vor primi un semn de viaţă din partea unei persoane dragi şi este posibil să pună la cale o escapadă turistică pentru mâine, pomâine.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Rac

Dragi Raci, dacă aveţi ceva de lămurit cu partenerul de viaţă, o ieşire, fie şi la o cafea, o să vă ajute să spuneţi lucrurilor pe nume.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Leu

Prezenţa cuiva se va dovedi salvatoare pentru voi dragi Lei, dacă tot n-aveţi cu cine ieşi în oraş la film sau la o plimbare, în timpul liber.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Fecioară

Fecioarele îşi fac planuri de călătorie şi vor trece în revistă destinaţiile care îi încântă. Indicat ar fi să nu uite şi de preferinţele partenerului de cuplu.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Balanţă

Dragi Balanţe, poate reuşiţi s-aveţi grijă şi de voi, măcar printre picături, pentru că aveţi mare nevoie de odihnă şi de o dietă potrivită.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Scorpion

O întâlnire amoroasă se anunţă la orizont pentru Scorpioni şi astfel vor putea da o fugă şi prin împrejurimi ca să mai spargă un pic monotonia.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Săgetător

Astăzi Săgetătorii vor lua o decizie referitoare la viaţa de cuplu, poate vor oficializa relaţia, sau se gândesc să devină părinţi în cel mai scurt timp.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Capricorn

Pentru Capricorni, relaţia sentimentală se nuanţează frumos şi vor petrece o seară perfectă în doi, la spa sau la un film.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de armonie în relaţia de cuplu, există încredere şi nimic şi nimeni nu îi poate destabiliza.

Horoscop dragoste 27 noiembrie 2018 Peşti

Nativii zodiei Peşti vor primi o invitaţie specială la un spectacol de teatru sau de operă. Este vorba destre un eveniment cu încărcătură emoţională.

Lasă un răspuns

Top