Esti aici
Acasa > Evenimente > Horoscopul dragostei 27 martie 2019. Schimbări majore în dragoste şi o vizită neaşteptată

Horoscopul dragostei 27 martie 2019. Schimbări majore în dragoste şi o vizită neaşteptată

Horoscop dragoste 27 martie 2019. Astrologii au pregătit surprize frumoase pentru nativi, în ceea ce priveşte sfera amoroasă. Aveţi încredere în forţele proprii şi în calităţile voastre şi categoric veţi avea de câştigat.

Cei care au deja o familie ar putea ieşi la o plimbare, în aer liber, ori şi-ar putea planifica o escapadă la munte. Categoric cei dragi s-ar bucura.

Horoscop 28 martie 2019. Triunghi amoros, incertitudine şi o speranţă
Horoscop dragoste 27 martie 2019 Berbec

O pauză de la stres, de la tot ce vă apasă, dragi Berbeci, este o idee excelentă pentru a ieşi din pasa proastă în care aţi intrat zilele acestea.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Taur

Chiar dacă le place să facă totul bună bunul plac, astăzi Taurii sunt sfătuiţi să ţină cont şi de îndemnurile celor dragi, pentru că le pot fi mai de ajutor.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Gemeni

Gemenii pot intra într-un triunghi amoros, spun astrele. Fie partenerul unui prieten le face ochi dulci, fie ei sunt cei care flirtează cu cine nu trebuie.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Rac

Dragi nativi Raci, sa stici ca cei dragi nu merita sa va varsati pe ei nervii cauzati de problemele de la serviciu. Stresul de la locul de munca acolo trebuie să rămână odată ce s-a încheiat ziua.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Leu

Chiar dacă nu sunt ei de vină într-o dispută cu jumătatea lor, nativii Leu lasă de la ei şi fac tot posibilul să păstreze armonia în cuplu.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Fecioară

Nativilor Fecioară le place la nebunie să se joace cu cineva care are sentimente pentru ei. Adrenalina incertitudinii îi ţine în priză, însă mare atenţie ca nu cumva să puneţi pe fugă acea persoană cu jocurile voastre.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Balanţă

Balanţele sunt cam suspicioase în ce priveşte relaţia cu persoana iubită, însa totul ar putea fi doar în capul lor, spun astrele. Să aibă mai multă încredere, pentru că povestea lor e pe drumul cel bun.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Scorpion

Scorpionii vor cu tot preţul să facă o schimbare majoră. Simt nevoia de nou în viaţa lor şi încep să schimbe lucruri la fiecare capitol.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii trebuie să îşi aducă aminte că nu e nimic rău ca din când în când să dea frâu liber copilului din ei. Să ia lucrurile mai puţin în serios îi sfătuiesc astrele.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Capricorn

Din cauza unei dezamăgiri în dragoste, Capricornii caută să se implice în tot felul de activităţi pentru a-şi lua gândul de la suferinţă şi foarte bine fac.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Vărsător

O zi plină de provocări de tot felul pentru Vărsători. Se întrevede şi apariţia unei persoane foarte atrăgătoare în viaţa lor, cineva care să îi cam pună pe jar.

Horoscop dragoste 27 martie 2019 Peşti

Peştii aşteaptă nerăbdători o veste legată de un prieten ori de cineva din familie. Iar seara le-ar putea aduce noutăţile care să le aducă zâmbete şi voie bună.

Lasă un răspuns

Top