Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018. Gata cu suferinţa din dragoste

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018. Gata cu suferinţa din dragoste

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 – mirel.ro – horoscope

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018. O schimbare radicală pune astăzi punct suferinţei din dragoste. Iese soarele şi pe strada voastră, aşa că nu mai staţi pe gânduri, iubirea vă aşteaptă.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Berbec

vezi si: Horoscop 23 octombrie 2018. Bârfe despre infidelitate, bani și o întâlnire amoroasă

Berbecii au mari șanse să facă astăzi o schimbare radicală în plan sentimental. Fie e vorba de a pune capăt unei relații, fie își iau inima în dinți și își mărturisesc sentimentele în fața cuiva.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Taur

Unele lucruri nu merg chiar așa cum ar fi trebuit pentru Tauri, dar decid să facă în continuare sacrificii în viața de cuplu.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Gemeni

Le merge ca pe roate Gemenilor în plan profesional, dar armonia în cuplu cam scârțâie. Au depus mult efort pentru lucrurile materiale în ultima vreme și au pus relația amoroasă pe planul doi.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Rac

Racii e posibil să audă astăzi niște bârfe, zvonuri despre persoana iubită, care să îi dezamăgească. Sunt sfătuiți să analizeze bine situația înainte de a lua atitudine.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Leu

Leii se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Eforturile din ultima vreme le-au cam epuizat bateriile și au mare nevoie de odihnă dacă vor să dea randament.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Fecioară

Nativii fecioară sunt norocoșii zilei în dragoste. Cei care au suferit îndelung după afecțiune, au toate șansele să își găsească de azi alinarea în brațele cuiva drag.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Balanţă

Balanţele încep ziua cu zâmbetul pe buze. Astrele prevăd o împăcare cu o persoană foarte dragă cu care s-au certat și care le-a lipsit foarte mult.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Scorpion

Scorpion trăiesc astăzi o dezamăgire. Au depus mult efort pentru a-i intra în grații cuiva drag, însă încercările se dovedesc a fi, fără succes.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Săgetător

Săgetătorilor le iese în cale o persoană care îi intrigă. Li se cam aprind călcâiele după cineva și, ca de obicei, se avântă cu capul înainte fără să stea prea mult pe gânduri.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Capricorn

Dacă aveau impresia că nu va mai ieși soarele pe strada lor, iată că astrele le rezervă azi mari surprize Capricornilor. Trebuie doar să iasă puțin din rutină, să cunoască oameni noi.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorii ies astăzi în evidență prin cele mai mici gesturi. Au o energie care atrage ca un magnet oamenii din jur și care le poate aduce beneficii.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018 Peşti

Se anunță distracție mare pentru Peşti, chiar dacă suntem în toiul săptămânii. Pot lua parte la un eveniment in jurul serii, unde vor fi sufletul petecerii.

Lasă un răspuns

Top