Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop, joi, 9 august 2018. Varsatorii isi strica relatia cu familia

Horoscop, joi, 9 august 2018. Varsatorii isi strica relatia cu familia

Horoscop 9 august 2018. Varsatorii isi strica relatia cu familia
Horoscop 9 august 2018 – Berbec

S-ar putea sa exagerezi cu autoritatea fata de cei dragi. Ai argumente, poate mai multe decat ti-ar fi necesare, dar acestea nu te vor feri de consecinte, care nu vor fi placute…

Horoscop 9 august 2018 – Taur

Astazi toate sunt mai intense – gandurile, intentiile, dorintele si chiar tonul vocii. Este important sa protejezi relatiile cu familia chiar si fata de propriile impulsuri negative.

Horoscop 9 august 2018 – Gemeni

Din toata agitatia de azi vor iesi si idei bune, dar se poate ajunge acolo si pe cai mai intelepte, cum ar fi un dialog calm, bazat pe respect reciproc.

Horoscop 9 august 2018 – Rac

Esti pornit sa faci rost de bani sau de orice fel de resurse, numai sa te simti protejat de lipsuri. Problema este ca multe nevoi reale nu pot fi acoperite cu bani…

Horoscop 9 august 2018 – Leu

Exista riscul sa iti strici relatiile cu sefii, din cauza unui moment de revolta accentuata pe care vei tine mortis sa o exprimi. Poate ca ai dreptate, dar conteaza foarte mult cum te exprimi.

Horoscop 9 august 2018 – Fecioara

Sunt posibile momente de nemultumire intensa, in care vei dori sa fortezi nota, doar ca sa scapi de senzatia ca altii decid pentru tine.

Horoscop 9 august 2018 – Balanta

Sunt posibile tensiuni intre prieteni, la care vei participa, fie ca vrei, fie ca nu. Ar fi bine, daca tot esti acolo, sa le dai o mana de ajutor.

Horoscop 9 august 2018 – Scorpion

Vrei sa iti exerciti intreaga autoritate asupra celor din familie sau asupra partenerilor de orice fel. Problema e ca nu vei obtine ceea ce doresti, nu pe aceasta cale.

Horoscop 9 august 2018 – Sagetator

Vrei sa schimbi ceva in planurile de viitor si faci eforturi pentru asta, dar este inutil sa faci acest lucru de unul singur, fara cei care sunt si ei parte din acele planuri.

Horoscop 9 august 2018 – Capricorn

Te poate cuprinde o dorinta apriga de a incalca drepturile unui intreg grup, doar ca sa te pui tu la adapost de lipsuri. Acum crezi ca nu vei avea nevoie de acesti oameni, dar te inseli profund.

Horoscop 9 august 2018 – Varsator

Iei cu tine problemele de la serviciu, ajungi cu ele acasa si strici si relatiile cu familia. Apoi, ajungi la concluzia, total eronata, ca cei din jur nu te apreciaza.

Horoscop 9 august 2018 – Pesti

Esti dornic sa te ocupi de starea de sanatate sau de simplificarea unor sarcini de serviciu, ca sa iti faci viata mai usoara, atat cat se poate.

Lasă un răspuns

Top