Esti aici
Acasa > Evenimente > Horoscop 9 septembrie 2018. Bani mulţi, iubire pătimașă şi o decizie

Horoscop 9 septembrie 2018. Bani mulţi, iubire pătimașă şi o decizie

Horoscopul pentru 9 august 2018. Iată ce prevestesc astrele © mirel.ro – Horoscop

Horoscop 9 septembrie 2018. Astăzi, în ciuda faptului că e o zi de weekend, vor exista anumite evenimente imprevizibile. Nu vă relaxaţi prea tare, pentru că va trebui să luaţi o decizie importantă.

În această seară, distracţia este cuvântul de ordine. Vă înconjuraţi de prieteni, iar atmosfera va fi una incendiară.

Horoscopul zilei de 9 septembrie. Compania plăcută și vești bune în carieră
Horoscop 9 septembrie 2018 Berbec
Berbecul va fi nevoit astăzi să-şi abandoneze planurile făcute anterior, din cauza unor circumstanțe neprevăzute. În mod surprinzător, nu veți vedea acest lucru ca un regres. Veți avea o sută de noi posibilități interesante și productive. Puteți folosi acest timp pentru a crea un sentiment de bunăvoință și confort la domiciliu și pentru a obține o multă satisfacție în această zi. Proverbul zilei pentru Berbec: „Unde dai şi unde crapă”.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 9 septembrie Taur
Taurul astăzi ar trebui să fie foarte atent cu adevărul. Fii complet sincer și deschis, chiar și atunci când răspunzi la întrebări delicate, recomandă horoscopul. O bucurie mare va veni spre seară, când te vei întâlni absolut întâmplător cu un prieten vechi şi foarte drag. Împreună, decideţi că este un moment bun pentru a căuta şi restul de prieteni vechi, cu care să organizaţi o întâlnire.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 9 septembrie Gemeni
Gemeni vor face o schimbare exterioară notabilă. Amintiți-vă, totuşi, să luați în considerare vârsta dvs. atunci când experimentați cu un aspect nou. A doua jumătate a zilei o veţi petrece în natură, acceptând o invitaţie la picnic. În zona relațiilor personale nu există nimic deosebit la orizont. Îţi e foarte bine aşa cum eşti şi nu ai de ce sa schimbi asta.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 9 septembrie 2018 Rac
Racul va uita de o promisiune făcută unei persoane apropiate. Puteți preveni acest lucru prin păstrarea unei limpezimi a minţii şi concentrarea pe lucrurile importante, gândindu-vă la viitor. Momentan păstrați-vă accentul pe prezent și nu duceţi lucrurile prea departe. Seara, apăsați butonul de pauză și concentrați-vă pe ceva plăcut. Este important să găsiți timp pentru o odihnă bună.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 9 septembrie 2018 Leu
Leii au o zi uşor dificilă în ceea ce priveşte afacerile, însă vor apărea mici surprize destul de benefice. Veţi afla că aţi pierdut un anumit lucru important, dar la pol opus veţi fi înştiinţat că aţi câştigat anumite beneficii considerabile în plan financiar. Luaţi în considerare faptul că ar trebui să vă sfătuiţi cu o persoană pregătită în domeniul economiei, pentru a asigura un viitor fructuos familiei voastre.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 9 septembrie Fecioară
Fecioara ar putea crede că este o zi extenuantă, mai ales la serviciu, dar prin puterea şi capacitatea lor de acţionare vor reuşi să rezolve anumite probleme din sfera finanţelor cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Astfel veţi avea ocazia de a pune bazele unei afaceri în viitorul apropiat. Nu trebuie să vă simţiţi vinovaţi, dacă în această zi nu vă simţiţi foarte sociabili şi nu doriţi să participaţi în diferite discuţii, de orice natură. Afişaţi o atitudine politicoasă, zâmbitoate şi staţi departe de conflicte. Acasă, veţi avea parte de linişte şi pace.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 9 septembrie Balanţă
Balanţele trebuie să îşi facă ordine în gânduri. Chiar dacă în ultima vreme aţi fost destul de dezorganizaţi, acum este momentul să vă creaţi o listă de priorităţi, iar cu mult calm veţi obţine rezultatele dorite. Tot ce trebuie să faceţi este să vă relaxaţi şi să acţionaţi pe rând, în funcţie de importanţa situaţiei. Anumite probleme se vor rezolva chiar de la sine, deci nu trebuie să vă bateţi capul prea tare.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 9 septembrie Scorpion
Scorpionii au parte de o zi liniştită şi plăcută, mai ales în prezenţa celor dragi. Veţi pune accentul pe micile detalii, lăsând planurile grandioase să mai aştepte. Veţi participa la anumite evenimente cu familia şi veţi face cumpărăturile împreună. Romantismul îşi va face simţit prezenţa spre seară, când alături de persoana iubită veţi avea parte de momente de neuitat. Această seară s-ar putea să vă pună chiar pe gânduri, în ideea unei logodne.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 9 septembrie Săgetător
Sâmbătă, Săgetătorii au ocazia să cunoască noi persoane, cu niște calități extraordinare. Veți descoperi că noile cunoștințe vă pot ajuta foarte mult la proiectele pe care vreți să le dezvoltați în viitorul foarte apropiat. Așa că e bine să legați o relație strânsă cu acești oameni. Pe de altă parte, aveți grijă astăzi dacă plănuți să mergeți la cumpărături. Horoscopul vă recomandă să nu faceți mari achiziții, ca să nu rămâneți cu o gaură serioasă în buget.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 9 septembrie Capricorn
O astfel de zi de weekend va fi petrecută de Capricorni în compania cuiva foarte apropiat și drag. Poate fi persoana iubită, o rudă sau un prieten fidel. Vă veți bucura de momente foarte plăcute, cu o conversație care vă va face să vă simțiți bine. Există posibilitatea ca, împreună, să reușiți să rezolvați o problemă dificilă care vă măcina de ceva vreme sau să vă vină ideea unei afaceri bănoase. Ziua se va încheia excelent, spune horoscopul: veți avea parte de o mare surpriză, în cursul serii.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 9 septembrie Vărsător
Astăzi, Vărsătorii ar trebui să își dedice timpul stării lor de sănătate. Ce-ar fi să vă relaxați și să mai aveți puțină grijă de voi, după atâtea zile solicitante? Odihniți-vă cât mai mult, iar dacă simțiți anumite probleme, e bine să apelați și la un medic. Oricum, este foarte important să vă refaceți energia de care veți avea nevoie zilele următoare. Uitați de problemele care vă apasă și concentrați-vă asupra unei activități plăcute – poate o carte sau un film.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 9 septembrie Pești
Dacă ați ales să rămâneți acasă pe 9 septembrie, asta nu înseamnă că nu veți avea parte de weekend. Nu exagerați cu treburile și veți găsi și timp de relaxare, recomandă horoscopul nativilor din Pești. Iar dacă ați ales să călătoriți, cu atât mai bine, chiar veți reuși să vă distrați. Aveți grijă însă dacă, în această călătorie, vă veți face noi cunoștințe, pentru că se vor dovedi a nu fi de încredere.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Lasă un răspuns

Top