Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop 23 iulie 2018. Decizii sincere în dragoste, mulţi bani și o ofertă de nerefuzat

Horoscop 23 iulie 2018. Decizii sincere în dragoste, mulţi bani și o ofertă de nerefuzat

Horoscop 23 iulie 2018. Prima zi a săptămânii este ideală pentru a ne duce la bun sfârșit planurile. Cei care sunt dispuși să muncească din greu vor avea parte de un succes neașteptat, ușor de transformat în bani, în timp ce persoanele care ezită să facă pasul decisiv vor pierde un tren important.

E un moment prielnic și pentru schimbări în dragoste sau discuții sincere cu partenerul

Citeste si: Horoscop August 2018 Rac. Riscuri în afaceri, noroc de bani şi o trădare

Horoscop 23 iulie 2018 Berbec
Berbecii au parte de o zi neobișnuită, în care fac un pas înainte și doi înapoi. Apar probleme la peste tot iar rezolvarea lor îți consumă multă energie. Singurele vești bune vin de la serviciu – un coleg a fost dat afară și astăzi ți se promite un super-job. Ar fi bine să accepți oferta, chiar dacă ai remușcări. Nu tu ai decis să-l concediezi, ci superiorii, și probabil au avut motive serioase.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Berbec

Horoscop 23 iulie 2018 Taur
Zi fabuloasă pentru Tauri. Se anunță o creștere de salariu atât de mare, încât primul tău gând e să-ți faci un credit. Ar fi indicat să analizezi bine o astfel de decizie, acum ai alte priorități și nici măcar nu te-ai acomodat la noul loc de muncă. Mai mult, ai deja câteva credite care trebuie plătite, nu e cazul să iei unul nou.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Taur

Horoscop 23 iulie 2018 Gemeni
Gemenii joacă rolul de Cupidon în această zi. Un prieten apropiat îți va cere ajutorul într-o „problemă” mai delicată. Mai exact, a pus ochii pe o persoană de o frumusețe răpitoare și are nevoie de ajutorul tău pentru a o impresiona. Dacă ai talent la scris nu mai sta nicio secundă pe gânduri. La sfârșitul zilei prietenul tău ar putea fi într-o nouă relație.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Gemeni

Horoscop 23 iulie 2018 Rac
Racii se luptă cu morile de vînt. Vei încerca toată ziua să salvezi un proiect la care lucrai de foarte multă vreme, deși circumstanțele sunt potrivnice iar colegii încep să dea semne de oboseală. Vei reuși printr-un efort supraomenesc să-i motivezi din nou și să le redai încrederea, deși asta te va seca de toată energie. Șefii vor aprecia fermitatea de care dai dovadă, caracterele se testează exact în aceste situații.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Rac

Horoscop 23 iulie 2018 Leu
Au și leii problemele lor. Mai precis, observă din senin că unul dintre colegii de la birou arată extraordinar de bine la corp, motiv suficient pentru a le da viața peste cap. Vor începe să-și facă planuri minuțioase despre cum să meagă la sală, cum să se îmbrace și, cel mai important, cum să slăbească pentru a fi exact, la milimetru, precum acest coleg. E nevoie de mult efort pentru așa ceva, dar când leul își pune ceva în cap de obicei reușește.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Leu

Horoscop 23 iulie 2018 Fecioară
Fecioarele au unul dintre acele momente în care se întreabă ce au de gând să facă cu propria viață. O întâlnire cu niște prieteni apropiați, care acum au familii frumoase, le obligă la un moment de sinceritate. Vor sa nu să întemeieze o familie? Până acum s-au concentrat doar pe schimbarea partenerului, uitând câ acest lucru nu se face cu forța iar anii trec. Deși e dureros, acest moment este unul crucial pentru ce se va întâmpla pe viitor.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Fecioară

Horoscop 23 iulie 2018 Balanţă
Balanțele trebuie să facă orice pentru a-și recăpăta încrederea în propria persoană. Urmează o întâlnire foarte importantă, din care ar putea câștiga mulți bani, iar afacerile nu se pot face cu persoane care roșesc la față din cauza emoțiilor. În plus, riști să dai dovadă de slăbiciune și să obții mai puțin decât meriți. Adu-ți aminte de bătăliile câștigate în trecut, te vor ajuta să îți recapeți atitudinea de învingător.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Balanţă

Horoscop 23 iulie 2018 Scorpion
Oricât ai încerca, astăzi nu este o zi bună pentru a face schimbări la locul de muncă. Nici vechea strategie de a lucra mai mult pentru a câștiga în plus nu funcționează, pentru că te lovești mereu de un zid. Lucrurile nu merg cum trebuie și asta nu din vina ta, deci nu este obligatoriu să-ți folosești toată energia pentru a le schimba. Orientează-ți atenția către prieteni și familie, situația va reveni la normal în scurt timp.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Scorpion

Horoscop 23 iulie 2018 Săgetător
Săgetătorii sunt curprinși de nostalgie. Îți mai aduci aminte de perioada liceului, când toată lumea era la picioarele tale iar posibilitățile păreau infinite? Ei bine, anii au trecut, iar viața s-a dovedit a fi ceva mai grea. Simți că nu ai avut norocul pe care l-ai fi meritat, iar asta te face trist și lipsit de speranță. Astfel de momente nu trebuie evitate, ele sunt o oglindă în care ai ocazia să vezi unde ai greșit și pe ce drum trebuie să mergi.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Săgetător

Horoscop 23 iulie 2018 Capricorn
Se anunță o zi tumultoasă la serviciu. Șefii te mută din poziția în care erai obișnuit să lucrezi, iar acum te trezești făcând cu totul altceva. E un nou început, dar nu e cazul să te îngrijorezi. De ceva vremea simțeai că te plafonezi, iar locul de muncă nu-ți mai oferă nicio satisfacție. Ei bine, iată ocazia pe care o așteptai! Profită din plin, din astfel de mutări vin oportunități imense.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Capricorn

Horoscop 23 iulie 2018 Vărsător
Vărsătorii sunt extrem de dezamăgiți de un coleg apropiat. Deși ți s-a promis că vei fi ajutat la greu, acest ajutor e mai mult de formă, iar asta doare mai tare ca orice. În sinea ta ai fi preferat să nu fii ajutat deloc, decât să asiști la acest spectacol de fațadă. Spune „mulțumesc” și mergi mai departe, unii oameni s-au obișnuit să promită luna de pe cer, și tot acolo să plece când este nevoie de ei.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Vărsător

Horoscop 23 iulie 2018 Pești
Când toată lumea e la mare sau la munte, Peștii învață de zor, pagină după pagină, minut după minut. E un sacrificiu care va aduce o viață de liniște, deși ceasul pare a sta pe loc, iar soarele te distrage în fiecare clipă. Încearcă să rămâi optimist și să nu uiți scopul pentru care faci acest efort. Va veni și rândul tău să te distrezi, doar că atunci când o vei face vei ști că ai meritat-o.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Peşti

Top