Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscop 13 martie 2019. Vacanţă cu familia şi o propunere riscantă

Horoscop 13 martie 2019. Vacanţă cu familia şi o propunere riscantă

Horoscopul zilei de 13 martie 2019 vine cu veşti bune în dragoste © mirel.ro – Horoscope

Horoscop 13 martie 2019. O zi cu oportunităţi în carieră. Aveţi grijă însă la cei din jur, s-ar putea să fiţi înconjuraţi de oameni lipsiţi de scrupule care nu îşi doresc să vă ajute, ci din contră. Mai bine apelaţi la familie pentru sfaturi ori acţionaţi pe cont propriu.

Astrologii vin cu veşti bune în dragoste. Unii nativi îşi găsesc iubirea, alţii îşi schimbă destinul ori încep viaţa de la capăt.

Horoscop 12 martie 2019. Declaraţie de dragoste şi un conflict mai vechi
Horoscop 13 martie 2019 Berbec
Berbecilor nu li se recomandă astăzi să lase emoţiile să îi acapareze. Fiţi calmi, acţionaţi cu tact şi sinceritate. Este important să spuneţi ceea ce credeţi şi simţiţi, mai ales în afaceri. Dacă este vorba de vreun proiect important, şefii vor aprecia să vadă că vă implicaţi şi că aveţi o părere constructivă. În dragoste, astrologii au veşti bune pentru nativii Berbeci, aveţi şansa de a vă petrece seara într-o companie plăcută şi relaxantă.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 13 martie 2019 Taur
Taurii trebuie să ia iniţiativa dacă vor să atingă succesul. S-ar putea să aveţi parte de un conflict în familie cu o rudă mai îndepărtată. Nu vă stresaţi totuşi, încercaţi să rezolvaţi problema fără să iscaţi un conflict major. Comunicarea este foarte importantă, doar aşa veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. La serviciu s-ar putea să vi se facă o propunere riscantă.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 13 martie 2019 Gemeni
Gemenii pot fi ușor confuzi în această zi. S-ar ptuea ca o persoană să vă facă ochi dulci ori să dea o astfel de impresie. Trebuie să fiţi cu băgare de seamă, mai ales dacă aveţi deja o relaţie stabilă. Nu întindeţi coarda dacă nu simţiţi că este un lucru bun. În plus, s-ar putea să vă faceţi o impresie total greşită, iar această persoană încearcă să fie doar prietenoasă şi nu doreşte mai mult.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 13 martie 2019 Rac
Majoritatea Racilor vor avea azi o stare de spirit jucăuşă. Strălucitrea din ochii tăi nu va trece neobservată de către reprezentanţii sexului opus. Aşa că pentru cei care sunt în căutarea unei relaţii romantice, acesta este momentul perfect. Cei care sunt deja într-o relaţii sunt sfătuiţi să pună pe primul plan armonia familiei. E posibil ca o problemă imobiliară să lovească această armonie. Dar cu răbdare vei găsi câteva soluţii pentru a îmbunătăţi balanţa financiară.

Recomandare – Horoscop 2019 Rac

Horoscop 13 martie 2019 Leu
E posibil ca astăzi exagerezi cu severitatea în ceea ce te priveşti, mai ales dacă încerci să depăşeşti anumite lipsuri pe care simţi că le ai. E inutil să abordezi astfel lucrurile, autocritica doar îţi provoacă nemulţumiri în plus. Dacă te relaxezi, norocul îţi surâde în plan personal. E posibil chiar să fi şocat de mesajul venit de la o persoană care nu se mai ascunde şi-şi declară direct sentimeltele faţă de tine. Dacă eşti deja într-o relaţie, poartă-te onest, pentru că orice romantism secret te duce către un abis.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 13 martie 2019 Fecioară
Principala ta preocupare astăzi va fi să îţi redefineşti stilul propriu. Nu te teme de experienţe îndrăzneţe. Şi dacă ceri şi sfatul unui profesionist, atunci schimbarea va fi remarcabilă. Cât priveşte relaţiile cu cei foarte apropiaţi, lasă-le dreptul de a avea opinii, chiar dacă acestea sunt diferite de ale tale. Altfel, e posibil să creezi tensiuni şi să fi acuzat că vrei să manipulezi, în mod subtil.

Recomandare – Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 13 martie 2019 Balanţă
Nativii din Balanţă se vor simţi, astăzi, în multe conjuncturi, în plus. Acest sentiment va interveni, în special, în relaţii profesionale. Deşi vă trezeşte un sentiment de frustrare, nu disperaţi. Încercaţi, pe cât posibil, să rezolvaţi situaţia şi să demonstraţi tuturor că pot avea încredere în voi şi că vă meritaţi rolul în echipă. Tot astăzi, veţi primi vizita unei persoane care vă iubeşte cu adevărat şi vă apreciază şi vă veţi simţi foarte importanţi. Seara se poate termina cu o întâlnire romantică.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 13 martie 2019 Scorpion
Scorpionii îşi vor aminti, astăzi, de promisiunile pe care le-au făcut şi nu le-au dus la bun sfârşit sau de promisiunile pe care alţii le-au făcut. Încercaţi să vă păstraţi cuvântul pentru ca prietenii şi cei din jur să nu îşi schimbe părerea despre voi. Există şansa să obţineţi rezultate uimitoare în timpul unor negocieri importante care implică contracte foarte mari. Astrele vă recomandă să evitaţi să vă mărturisiţi sentimentele unor persoane pe care le-aţi cunoscut recent.

Vezi și – Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 13 martie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor fi, astăzi, puţin cam capricioşi. Nu toate lucrurile vor fi pe placul vostru, însă trebuie să conştientizaţi că nu totul se învârte în jurul vostru. Calmaţi-vă câteva momente, analizaţi foarte bine situaţiile şi luaţi cele mai bune decizii. Munciţi din greu pentru ceea ce vă doriţi cel mai mult, iar succesul este garantat. Ca întotdeauna. Nu faceţi investiţii în proiecte ilegale sau în oameni care vă promit profituri uriaşe. Ceea ce pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil nu este adevărat.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 13 martie 2019 Capricorn
Capricornii ar face bine dacă ar petrece ziua de miercuri singuri. Orice sfat legat de viitorul tău trebuie ignorat. Încearcă să nu te mai laşi inflenţat şi ia decizii singur. Fii mai retras, astăzi, şi stai departe de cei dragi. Seara, astrele recomandă să te gândeşti serios la o vacanță sau un plan pentru weekend-ul următor.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 13 martie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii îşi vor petrece cea mai mare parte a zilei în condiții inconfortabile. S-ar putea să fii nevoit să lucrezi pe un aparat necunoscut şi, posibil, defect. Vei face călătorii scurte, vei avea parte de negocieri dificile şi s-ar putea să ai mici conflicte cu cei dragi. Astăzi este momentul potrivit pentru a te gândi la noi proiecte de afaceri. Încearcă să te consulţi cu prieteni de încredere. De asemenea, evită să experimentezi în relaţia cu partenerul de viaţă.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 13 martie 2019 Pești
Peştii îşi pot creşte semnificativ potenţialul creativ. Este o oportunitate unică pentru toți cei implicaţi în proiecte artistice sau inventică. În ceea ce privește finanțele, trebuie să rămâi precaut. Este posibil să primeşti o ofertă neobișnuită cu perspective atractive de creștere rapidă a carierei sau a veniturilor.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Pești

Lasă un răspuns

Top