Esti aici
Acasa > Evenimente > Horoscop 13 mai 2018. Iată ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică. Una dintre zodii va primi o veste neașteptată, alta va plânge cu hohote de ras

Horoscop 13 mai 2018. Iată ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică. Una dintre zodii va primi o veste neașteptată, alta va plânge cu hohote de ras

Horoscop 13 mai 2018. Săgetătorii sunt bulversați de schimbări. Planurile le sunt date peste cap – cele pe care sperau că le vor vedea …

Horoscop 13 mai 2018. Această zi va fi una extraordinară. Principala trăsătură distinctivă a acestei zile va fi imprevizibilitatea. Dacă ați plănuit …

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 13 mai 2018, o zi specială din punct de vedere astrologic. În afară de faptul că este …

Horoscop 13 mai 2018. Săgetătorii sunt bulversați de schimbări. Planurile le sunt date peste cap
Horoscop 13 mai 2018 – Berbec

Te poate cuprinde o stare de revoltă care va duce la stricarea unor relații care sunt și așa fragile. Cei din mediul de la serviciu sunt ținta ta preferată, de-a lungul întregii zile.

Horoscop 13 mai 2018 – Taur

Este posibil să simți că planurile tale nu vor putea fi realizate așa cum le-ai gândit și că va trebui să lucrezi cu alți oameni decât credeai și în cu totul alte condiții decât cele imaginate inițial.

Horoscop 13 mai 2018 – Gemeni

Deși știi foarte bine că nu e cazul, te vei lăsa în voia unor nemulțumiri de moment și vei spune cam tot ce îți trece prin cap, fără să îți pese de consecințe. Ai putea strică multe.

Horoscop 13 mai 2018 – Rac

Te pot cuprinde regretele legate de ocaziile pierdute pe plan profesional, pentru care poți găsi, imediat, și vinovații, deși nu îți folosește la nimic.

Horoscop 13 mai 2018 – Leu

Ești pe punctul de a renunță la anumite planuri, aspirații și dorințe, doar pentru că ai impresia, acum, că oamenii pe care te bâzâi pentru a le pune în practică au cu totul alte interese.

Horoscop 13 mai 2018 – Fecioară

S-ar putea să ajungi foarte ușor să te temi de viitor, deși nu știi exact ce va fi și nici nu poți face vreo predicție, pentru că nu ai suficiențe informații.

Horoscop 13 mai 2018 – Balantă

Ai de ales între a aruncă la gunoi eforturi depuse ani de zile și care au dus la rezultate importante, într-un parteneriat, și a recunoaște meritele celor implicați în toate aceste demersuri.

Horoscop 13 mai 2018 – Scorpion

Problemele de sănătate sau complicațiile legate de muncă ți se păr acum de nerezolvat, doar pentru că nu te mai bucuri de sprijinul celor care ți-au promis că te vor ajută.

Horoscop 13 mai 2018 – Săgetător

Multe dintre proiectele pe care sperai că le vei vedea realizate trebuie să treacă în planul secund. Vor fi înlocuite cu altele, mai importante.

Horoscop 13 mai 2018 – Capricorn

Te vezi nevoit să treci peste multe dintre problemele din familie. Motivele sunt legate de cei dragi, de pasiunile tale și de recuperarea bucuriei de a trăi.

Horoscop 13 mai 2018 – Vărsător

Este inutil și dureros să cauți vinovați pentru propagarea unor informații care dezvăluie greșelile tale. Mai bine ai încerca să le îndrepți.

Horoscop 13 mai 2018 – Pești

Ai multe intenții, aspirații și planuri și este foarte bine să nu renunți la ele. Insă va trebui să ai o atitudine flexibilă fată de felul în care toate acestea ar putea deveni realitate.

Lasă un răspuns

Top