Esti aici
Acasa > Curiozitati > Gabriela Cristea dă cărțile pe față despre noua emisiune.

Gabriela Cristea dă cărțile pe față despre noua emisiune.

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane după pauza luată pentru a se dedica în totalitate creșterii fetiței sale. În toamna anului trecut, Gabriela se retrăgea de pe micul ecran pentru a se pregăti de nașterea Bellei Victoria Margot, primul său copil.

Locul vedetei la emisiunea “Te vreau lângă mine, de la Kanal D, a fost luat de Bianca Drăgușanu, lucru care a rămas bătut în cuie deși Gabriela voia să se întoarcă după concendiul maternal. Astfel, Gabriela va reveni cu o emisiune nouă pe care o va prezenta la Antena Stars. Vedeta este nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii care o îndrăgesc.

”Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus.

Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește”, spune Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, muzicianul Tavi Clonda, au devenit părinți în urmă cu șapte luni. Cât timp Gabi va fi la muncă, micuța Bella Victoria va rămâne în grija soțului.

Lasă un răspuns

Top