Esti aici
Acasa > Evenimente > Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, clipe de cosmar in valurile Lacului Mogosoaia! „Nu mai pot, vreau sa ies de aici!”

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, clipe de cosmar in valurile Lacului Mogosoaia! „Nu mai pot, vreau sa ies de aici!”

Mezina regretatului „Tribun” a trecut prin momente de cumpănă, în timpul unor filmări inedite, alături de „matinalii” de la TV

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, clipe de cosmar in valurile Lacului Mogosoaia! „Nu mai pot, vreau sa ies de aici!”

Daca tot a venit vara, matinalii de la TV sunt pusi pe aventuri, asa ca le-a trecut prin cap sa ia si cateva lectii cu placa pe apa. Nu de alta, dar la cate nebunii fac, pe asta nu o incercasera pana acum. Toate bune si frumoase. S-au echipat corespunzator, au ascultat lectiile antrenorului, iar primul care a spart gheata a fost Razvan Botezatu.

Dupa mai multe incercari, Bote a reusit sa duca la bun sfarsit prima lectie. Si daca Bote a fost primul, Raluca a vrut sa fie a doua. Si ea s-a descurcat, dar a trecut si prin mari peripetii. Un lucru e cert, Naty a fost cea mai cea! A avut emotii la inceput, dar a iesit invingatoare.

Ei, dar inca nu ati aflat nimic: mezina echipei, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Jeni, a trecut printr-o sperietura zdravana. A spus ca nu are emotii, dar s-a panicat imediat ce a intrat in apa. Priviti ce a iesit!

Lasă un răspuns

Top