Esti aici
Acasa > Evenimente > El este eroul roman din Italia! Ion s-a aruncat in apele Tibrului ca sa salveze o femeie de la inec. „Nu a miscat nimeni un deget!” (Video)

El este eroul roman din Italia! Ion s-a aruncat in apele Tibrului ca sa salveze o femeie de la inec. „Nu a miscat nimeni un deget!” (Video)

Ion Dinculeasa, în vârstă de 44 de ani, este elogiat ca un erou în Italia, după ce a salvat o femeie de la înec. Bărbatul s-a aruncat fără ezitare în apele Tibrului, reuşind s-o scoată în viaţă o italiancă de 45 de ani care căzuse în râu.

Ion lucra la standurile unui festival de cinema când a auzit strigătele disperate ale femeii.

Citeste si: Horoscop 26 iunie 2018. Bani, dragoste curată și un destin schimbat

În ciuda faptului că în preajmă se aflau zeci de persoane, poate chiar sute, conaționalul nostru a fost singurul care a avut curajul să sară în apă pentru a salva femeia. Câteva secunde de ezitare ar fi dus la moartea femeii.

„A căzut în apă și se îndrepta spre cascadă, dacă n-ajungeam într-un minut, o pierdeam. Nu știa nici să înoate. Din fericire am reușit să mă prind de un fier, altfel ar fi trebuit să-i dau drumul până nu ne trăgeau curenții pe amândoi.

Am stat în apă mai bine de 15 minute și nu mi-era frică pentru mine, cât mi-era frică pentru fata aia”, povesteşte Ion astfel momentele prin care a trecut.

Românul a prins femeia care era dusă de curent şi s-a agăţat de pilonul unui pod, până la venirea pompierilor.

Ion Dinculeasa povesteşte că atunci când a vizitat-o, mai târziu, la spital, femeia ea l-a îmbrăţişat de parcă nu ar mai fi vrut să-i dea drumul.

„A fost ceva minunat. M-am simţit ca şi cum aş fi fost Dumnezeu pentru o fată care era aproape moartă”, a declarat Dinculeasa pentru presa italiană.

În momentul când a ieșit din apele râului Tibru, toată lumea voia să facă poze cu Ion și devenise un erou pentru toți, chiar și pentru echipajul de salvare.

Ion Dinculeasa are 44 de ani, este originar din Turceni, județul Gorj și se află în Italia de 18 ani.

Lasă un răspuns

Top