Esti aici
Acasa > Curiozitati > Eduard, fiul unui ministru din cabinetul Dăncilă, elev la specializarea mate-info, a luat 2,9 la matematică! Acesta va ajunge in parlamentul ROMANIEI sau guvern

Eduard, fiul unui ministru din cabinetul Dăncilă, elev la specializarea mate-info, a luat 2,9 la matematică! Acesta va ajunge in parlamentul ROMANIEI sau guvern

Edu.ro a publicat, luni, notele finale după contestații din prima sesiune de Bac. Peste 120 de mii de candidaţi au primit pe 4 iulie note pentru fiecare probă scrisă susţinută în iunie, dar şi o medie generală. Au fost peste 44.000 de cereri de recorectarea lucrărilor.

Eduard, fiul unui ministru din cabinetul Dăncilă, elev la specializarea mate-info, a luat 2,9 la matematică!

Pentru Eduard Ilie, fiul ministrului pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, nici recorectarea lucrărilor nu a adus vești mai bune, a picat examenul de Bacalaureat!

Eduard Ilie, a fost notat cu note incredibile pentru profilul matematică-fizică, pe care l-a absolvit la Colegiul Naţional ”Ferdinand I” din Bacău.

Eduard Ilie a primit, înainte de contestații, 7,3 la Limba română, 3,1 la Matematică şi 4,2 la Informatică, media finală fiind de 4,80.

Fiul ministrului din cabinetul Dăncilă a depus contestații pentru notele de la matematică și informatică, însă rezultatul nu a fost cel așteptat.

După recorectarea lucrărilor, lui Eduard Ilie i-a fost micșorată nota la matematică de la 3,1 la 2.9, iar cea de la informatică i-a fost mărită de la 4,2 la 4,5, el fiind declarat „Respins”.

Lasă un răspuns

Top