Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ea este Eleva de clasa intai din Deva, Si este cea mai buna din tara la limba romana! Da nu intereseaza pe nimeni, sa NU distribuiti!

Ea este Eleva de clasa intai din Deva, Si este cea mai buna din tara la limba romana! Da nu intereseaza pe nimeni, sa NU distribuiti!

Performantele nu tin cont de varsta! O demonstreaza pe deplin o eleva de clasa intai din Deva care a devenit cea mai buna din tara la limba romana, dupa ce a obtinut punctajul maxim la un concurs pe domeniu.

La o varsta la care alti copii de abia se invata cu statul in banca, Ioana Somesan face performanta. Pustoaica de sapte ani jumate a obtinut primul loc la un test, varianta de gimnaziu a olimpiadei de limba si literatura romana.

IOANA SOMESAN – eleva:
Cel mai mult imi place romana. Si matematica imi place, dar romana imi place pentru ca invatam sa scriem, sa citim, invatam sa scriem de mana.

Fetita isi ia foarte in serios rolul de elev. Munceste mult si la scoala, dar si acasa pentru ca vrea sa fie mereu cea mai buna.

RAMONA MIHALACHE – invatatoare:
Munceste constant si constanta si rimul sustinut aduc pana la urma succesul. Ne implinim prin copiii nostri si prin clasa pe care o conducem.

Mama Ioanei este incantata de succesul ei si spune ca premiul ii rasplateste efortul pe care il depune si in afara orelor de la scoala.

ADINA BULBOACA – mama:
Stiu cat munceste, ce constiincioasa e, ce cuminte si ascultatoare. De multe ori ii spun sa mai stea, nu, isi face temele, si vinerea cand iese de la scoala isi face temele pentru luni, fara sa o pun, fara sa ii spun absolut nimic.

IOANA SOMESAN – eleva:
Fac ore la scoala, apoi merg acasa. Si trei zile pe saptamana, gimnastica. Lucrez si cand ma pune mami si cand am eu chef.

Vestea a adus o mare bucurie si colegilor, dar si conducerii Colegiului Sportiv din Deva. Pe langa performantele in gimnastica, le adauga si pe cele din educatie.

ADRIAN LIGA – director Colegiul National Sportiv Cetate Deva:
Tin sa o felicit pe domnisoara, pe doamna invatatoare, pe parintii fetitei. Sa stiti ca am mai avut astfel de rezultate si la discipline scolare clasice.

Si asa cum ii sta bine unui elev eliminent, Ioana spune ca are de gand sa isi pastreze rezultatele si in anii care vin.

Lasă un răspuns

Top