Esti aici
Acasa > Evenimente > Ea e copila de 15 ani din Suceava care s-a spânzurat în curtea casei. Durere cumplită la Ostra: „Scumpă şi iubită soră…

Ea e copila de 15 ani din Suceava care s-a spânzurat în curtea casei. Durere cumplită la Ostra: „Scumpă şi iubită soră…

Ea e copila de 15 ani din Suceava care s-a spânzurat în curtea casei. Durere cumplită la Ostra: „Scumpă şi iubită soră… Măi Nicoletă, Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta Lui!”

Ea e copila de 15 ani din Suceava care s-a spânzurat în curtea casei. A lăsat în urmă o familie distrusă şi durere cumplită la Ostra. Mesajele de pe reţelele de socializare sunt sfâşietoare.

Nicoleta avea doar 15 ani şi a decis să încheie socotelile cu viaţa brusc, luni seara, fiind găsită spânzurată în curtea casei părinteşti. Avea o soră mai mare, care o plânge acum: „Scumpă şi iubită soră…”, a scris Mihaela pe contul ei de facebook, iar zeci de cunoscuţi au reacţionat.

Şi pagina de pe reţeaua de socializare a comunei Ostra a postat un mesaj de condoleanţe familiei şi acesta a strâns zeci de reacţii: „Măi Nicoletă, Dumnezeu te ierte şi să te aşeze de-a dreapta Lui!”, e una dintre postări.

Colegi, vecini, rude şi cunoscuţi, cu toţii plâng dispariţia crudă a Nicoletei, adolescenta care lasă în urma ei un mister uriaş. Presa suceveană scria marţi de dimineaţă că fata ar fi fost însărcinată, iar de teamă că părinţii ar putea afla, a decis să se sinucidă.

Anchetatorii nu confirmă această ipoteză, dar necropsia nu a fost încă efectuată.

Lasă un răspuns

Top