Esti aici
Acasa > Evenimente > E de ras daca nu ar fi de plans! Traian Basescu mesaj Liviu Dragnea: ”Daddy, e groasa (MA) cu Valcov” (VIDEO)

E de ras daca nu ar fi de plans! Traian Basescu mesaj Liviu Dragnea: ”Daddy, e groasa (MA) cu Valcov” (VIDEO)

Presedintele PMP Traian Basescu a comentat pe Facebook noul scandal in care este implicat Darius Valcov, consilier de stat in Guvernul Dancila.

Fostul presedinte al Romaniei ii atrage atentia presedintelui PSD Liviu Dragnea ca mentinerea lui Darius Valcov in aceasta functie, in ciuda faptului ca a fost condamnat – in prima instanta – la 8 ani de inchisoare, nu este posibil.

Basescu subliniaza faptul ca ”standardele politice intr-un stat democratic nu mai permit mentinerea lui Valcov in functie”.

”Daddy, e groasa (MA) cu Valcov

Dragnea, intelege ca mentinerea lui Darius Valcov in functia de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului nu este posibila. Este adevarat ca aceasta condamnare la 8 ani de inchisoare pentru coruptie nu este definitiva, dar standardele politice intr-un stat democratic nu mai permit mentinerea lui Valcov in functie.

Dragnea, cat rau crezi ca mai poti face Romaniei in lupta fara limite pentru puterea ta, pentru demolarea si subordonarea institutiilor tarii si impotriva Romaniei? Daddy, eu cred ca se termina prost cu foamea ta pentru putere absoluta exercitata neconstitutional si impotriva intereselor Romaniei.” – a scris Traian Basescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Top