Esti aici
Acasa > Curiozitati > De ce înșală bărbații. O fac chiar dacă își iubesc partenera

De ce înșală bărbații. O fac chiar dacă își iubesc partenera

De ce înșală bărbații. Cercetătorii americani au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru doamne. Bărbaţii înşeală, chiar dacă îşi iubesc partenerele.

Atunci când iubeşte, o femeie va face toate eforturile din lume pentru a-şi consolida relaţia! Nu, nu vă gândiţi la spionatul partenerului, pentru că asta nu consolidează relaţia, ci o distruge.

De ce înșală bărbații. Vor să-și confime masculinitatea

Cu toate acestea, la un moment dat, vreţi-nu vreţi, pot apărea umbre de îndoială asupra fidelităţii domnului care ne este alături. Chiar să vă înşele, în condiţiile în care vă spune şi vă demonstrează zilnic faptul că vă iubeşte? Nu este exclus, spun cercetătorii americani. Dar asta nu înseamnă că declaraţiile lui de dragoste sunt nişte minciuni. Doar că aşa sunt programaţi bărbaţii.

Cercetătorii americani au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru doamne. Bărbaţii înşeală, chiar dacă îşi iubesc partenerele. Nu pentru că şi-ar dori să mai cunoască şi alte femei, doar că aşa simt că îşi confirmă masculinitatea.

De ce înșeală bărbații

Chiar şi unii psihologi consideră că, uneori, bărbatul care calcă pe-alături nu va destrăma, în mod automat, relaţia pe care o are.Cu toate acestea, stimaţi domni, nu vă periclitaţi familia doar pentru că aţi aflat ce au mai descoperit cercetătorii americani. S-ar putea ca partenerele dumneavoastră să nu suporte nici măcar ideea că au fost înşelate. Şi vă vor părăsi, fără regrete, conform a1.ro.

Nu este vina soțiilor

Bărbații înșeală pentru a se simți de valoare, importanți, apreciați și siguri pe ei. Bărbaților le place să câștige. Soții care au avut aventuri spun că se simt ca și când nu ar putea să câstige acasă. Nu este vina soțiilor și nu este un joc în care să dai vina pe cineva.

Femeile cred că dacă iși apreciază prea mult partenerii bărbații vor înceta să facă lucruri frumoase pentru ele. Se pare că este adevarat exact opusul.

Lasă un răspuns

Top