Esti aici
Acasa > Curiozitati > Cum a reactionat Adi Minune cand a primit 10 LEI pentru o dedicatie! A aruncat banii si… Ce a scos din buzunar a lasat masca pe toata lumea VIDEO

Cum a reactionat Adi Minune cand a primit 10 LEI pentru o dedicatie! A aruncat banii si… Ce a scos din buzunar a lasat masca pe toata lumea VIDEO

Adrian Minune a avut o reacție neasteptată în timpul unui eveniment, atunci când un tanăr a venit să-i ceară o dedicație, oferindu-i 10 lei. Celebrul manelist nu și-a ascuns dezamăgirea și l-a luat peste picior pe individ. După ce a aruncat bancnotă de 10 lei pe jos, Minune a scos din buzunar 500 de euro și s-a prefăcut că-i oferă tanărului, spre stupefacția celor prezenți.

Adi Minune nu se incurcă la bani puțini! La un eveniment recent, Manelistul s-a simțit jignit când un tanăr i-a oferit 10 lei pentru o dedicație. Tanărul voia să le dedice o manea nevestei și fratelui său. Manelistul nu s-a putut abține când a văzut ce sumă a primit de la tanăr. „Mi-a dat 10 lei.

Ai greșit buzunarul, băiatul meu! Ai greșit buzunarul! Vrei să-ți dau restul? „, a reacționat Adi Minune. Apoi, manelistul a scos din buzunar o bancnotă de 500 de euro și l-a chemat înapoi pe tanăr, care insă nu s-a întors: „Ia, vino incoa’”

Lasă un răspuns

Top