Esti aici
Acasa > Curiozitati > Culmea afacerilor! Borcea a făcut profit și cu sprijinul pușcăriei în care a fost închis!

Culmea afacerilor! Borcea a făcut profit și cu sprijinul pușcăriei în care a fost închis!

Chiar dacă pare ciudat, Cristi Borcea a ieşit din închisoare mai bogat decât a intrat și nu datorită faptului că nu a mai cheltuit atât de mult pe cât ar fi făcut-o dacă era în libertate…

Culmea afacerilor! Borcea a făcut profit și cu sprijinul pușcăriei în care a fost închis!

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat din penitenciar, după o perioadă de 4 ani și 4 luni în care s-a aflat după gratii, ca urmare a condamnării primite în „Dosarul Transferurilor”, pentru înșelăciune și spălare de bani..

Potrivit cotidianului Libertatea, firma GPL Gaspeco L&D, patronată de Cristi Borcea, a făcut un profit de 60 de milioane de euro în perioada în care omul de afaceri a fost închis.

Societatea a vândut gaz lichefiat în valoare de 2.873 de lei către Penitenciarul Poarta Albă, unde Borcea a fost închis până în noiembrie 2016.

La 4 luni după mutarea lui Borcea la Jilava, pe 3 aprilie 2017, conducerea penitenciarului de la Poarta Alba a aprobat cumpărarea directă de gaz lichefiat de la firma GPL Gaspeco L&D.

„Nu am știut. Dacă știam că angajații au semnat cu penitenciarul, contractul nu s-ar fi făcut”, a declarat Cristi Borcea, conform libertatea.ro.

Lasă un răspuns

Top