Esti aici
Acasa > Curiozitati > Cele mai strălucitoare jafuri din lume care parcă sunt desprinse din filmele de acțiune

Cele mai strălucitoare jafuri din lume care parcă sunt desprinse din filmele de acțiune

Deși se spune că nu există nicio crimă perfectă, fie că este vorba despre ucidere sau orice alt fel de infracțiune, iată că, în acest moment, citiți un articol despre asta. Nimeni nu ar trebui să comită vreo crimă de-a lungul vieții, în special pentru că știm că infractorii, de cele mai multe ori, vor fi prinși de autorităti și vor ajunge să își petreacă restul zilelor în închisoare.

Bineînțeles, excepția de la regulă o constituie următoarele crime despre care veți cîți, căci, ci sigurantă, oamenii care s-au gândit să acționeze după un plan atât de bine pus la punct sunt foarte inteligenți, sau au parte de mult ajutor din partea unor oameni cu foarte multă influentă.

Oricare ar fi cazul, aceștia au ieșit basma curată în urmă unor infracțiuni din care anumite companii au rămas cu un gol în buget de milioane de dolari. Aceste crime perfecte primesc acest stătut și dacă, după ani de zile, cazul a rămas incă deschis, pentru că există șanse foarte mici că infractorii să fie prinși.

Bineînțeles, există cazuri în care unul dintre participanți vrea să se căiască și depune mărturie împotrivă tuturor, ceea ce îi ajută foarte tare pe oamenii legii. În caz contrar, iată că aceste cazuri pot intră la categoria unei crime perfecte.

Pentru a înțelege cât mai bine la ce nivel au reușit anumite persoane să înșele și să fure, chiar să ucidă, vă invităm să urmăriti exemplele de mai jos: 1. Hoții unor bijuterii în valoare de cinci milioane de euro au găsit alibiul perfect – acum opt ani, în 2009, trei bărbati care purtau măsti de sky s-au decis să jefuiască unul dintre cele mai mari magazine din Europa.

Folosind scări din frânghie, aceștia au reușit să fure absolut tot ce și-au dorit fără să declanșeze niciun senzor al vreunei alarme. S-a întâmplat, totuși, căa unul dintre ei să scape o mănusă pe jos. Dacă nu se întâmplă că unul dintre ei să facă o greseală atât de mică, atunci probabil că ar fi fost considerată crimă perfectă.

Dar nu te gândi că aceștia au fost arestați, sau ceva de genul acesta. ADN-ul pe care l-au găsit pe mănusă se potrivea cu cel al unor gemeni, identificați că Hassan și Abbas O, iar legea din Germania presupune că fiecare persoană să fie indentificată individual și doar apoi condamnată, motiv pentru care niciunul nu a putut fi învinuit cu certitudine pentru faptă respectivă.

Bitcoin Îs Making People Rich În UK – Don’t Miss Ouț! Даже самые заядлые АЛКОГОЛИКИ бросают от такого… 2. Primul furt al unui seif național, pagubă de un milion de dolari – o situație atât de ciudată care poate fi comparată cu un spectacol de magie. În octombrie 1977, patru milioane de dolari își făceau veacul într-un seif național care era extrem de bine păzit.

Acesta se află într-o bancă din Chicago, iar, atunci când câteva zile mai târziu banii au fost numărati din nou, un milior de dolari pur și simplu a dispărut. 4 ani mai târziu, în 1981, o parte din bani au apărut într-un caz al traficanților de droguri, dar nimeni nu a putut să ofere nicio explicație plauzibilă. 3.

Asaltul Crucii Tucker, neprețuit – crucea de aur de 22 de cărate, plină de smaralde, a fost scoasă din mare după un naufragiu, de către Teddy Tucker, în 1955. În 1975, crucea nepretuită a fost mutată la muzeul de Artă din Bermudă, dar cumva, un hoț incredibil de priceput a reușit să o inlocuiască pe cea originală cu o replică ieftină, de plastic.

Nimeni nu știe cum, când sau unde s-a petrecut acest schimb. 4. Jaful băncii din Baghdad, 282 de milioane de dolari – în iulie 2007, în Dar

Lasă un răspuns

Top