Esti aici
Acasa > Curiozitati > Cele 4 surori spulberate pe trotuar de maşină au un frăţior în comă, şi el victima unui accident rutier

Cele 4 surori spulberate pe trotuar de maşină au un frăţior în comă, şi el victima unui accident rutier

Surorile din Oradea, spulberate de un tânăr şofer neatent de pe trotuar, chiar în faţa sediului Poliţiei, au un frăţior de 11 ani în comă, şi el lovit de o maşină, în alt accident rutier.

Cele 4 fete au fost călcate cu maşina de un tânăr de 20 de ani, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Unei fetiţe i-a fost amputat piciorul în urma accidentului, iar celelalte au suferit răni multiple.

Citeste si: Horoscop 29 iulie 2018. Achiziţie scumpă, petrecere în aer liber şi o nuntă

Fetiţa de 12 ani, care a rămas fără picior în urma accidentului a fost transportată cu elicopterul, de urgenţă, la Timişoara.

Fetele veneau de la Cluj, iar maşina le-a lăsat în faţa sediului Poliţiei, de unde urmau să ajungă acasă, la Sălard, o localitate de lângă Oradea.

N-au mai apucat, pentru că un şofer de 20 de ani, aflat la volanul unei maşini înmatriculate în Polonia, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi le-a lovit în plin, pe toate 4.

În urma groaznicului accident, 2 dintre fete au rămas sub maşină, iar celelalte două au fost aruncate pe stradă. Multiple ambulanţe au intervenit, dar şi pompierii, care au folosit o pernă pneumatică de mare putere pentru a ridica maşina, ca să le poată scoate pe fete.

„La locul intervenției, pompierii militari au acționat, utilizând perna pneumatică din dotare. Echipajele medicale au acrodat îngrijiri medicale victimelor și le-au transportat la spital. O tânără de 20 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și o contuzie toracică, sora de 12 ani o amputare totală de gambă, fetița de 8 ani traumatism cranio-cerebral, cranio-facial și escoriații, iar minora de 14 ani un traumatism cranio cerebral minor și escoriații multiple”, precizează maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Toate au fost transportate la spital şi se află sub îngrijirea medicilor.

Tânărul şofer se află în custodia poliţiei şi este audiat.

One thought on “Cele 4 surori spulberate pe trotuar de maşină au un frăţior în comă, şi el victima unui accident rutier

Lasă un răspuns

Top