Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ce-a putut sa spuna Dan Negru despre Cosmin Cernat si emisiunea Exatlon? Multi ar spune ca e invidios, dar de fapt…

Ce-a putut sa spuna Dan Negru despre Cosmin Cernat si emisiunea Exatlon? Multi ar spune ca e invidios, dar de fapt…

Dan Negru a facut un comentariu pe retelele de socializare despre cum sunt percepute anumite personaje de televiziune, formate de televiziune, dar si salariile colosale atat de des vehiculate.
Totul a pornit dupa ce s-a spus ca salariul lui Dan Negru, unul din cei mai vechi oameni de televiziune din Romania, ar atinge suma de 40.000 de euro.

“Nu iau 40 mii de euro pe luna din tv asa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru ca publicitatea nu suporta asa ceva, dar si pentru ca meseria mea, de “prezentator tv” a disparut. Ea exista doar ca sa justifice esecurile. Pe cat de mult se vorbeste despre rolul lui Mircea Radu in esecul “Ie Romanie”, pe atat de putin se vorbeste de rolul lui Cosmin Cernat in succesul “Exatlon”.

Am un job de acar Paun. Cand intr-un accident feroviar petrecut la Buzau au murit 66 de oameni a fost gasit un singur vinovat: Ioan Paun, un acar.

“Negru, prima data infrant de Revelion”.
Meserie de acar Paun in care nu castigam 40 mii/luna nici eu, nici Esca, nici Cabral si nici Raduleasca…”, a explicat Dan Negru.

Lasă un răspuns

Top