Esti aici
Acasa > Curiozitati > Carlo Martelli: A fost arestat încă un român în cazul jafului care a îngrozit Italia cu familia medicului chirurg

Carlo Martelli: A fost arestat încă un român în cazul jafului care a îngrozit Italia cu familia medicului chirurg

A fost arestat încă un român suspect în cazul jafului care a îngrozit Italia. Individul de 26 de ani este chiar liderul bandei care în weekend a sechestrat şi torturat un cuplu de pensionari italieni. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Autorităţile au reuşit să-l prindă pe românul căutat zile întregi de poliţişti. Îmbrăcat într-un hanorac cu glugă, tânărul spera să treacă neobservat în timp ce încerca să vândă mai multe ceasuri furate din casa familiei de italieni pe care a jefuit-o.

Vezi si: Horoscop 29 septembrie 2018. Apariţie seducătoare, bani din afaceri și o lecţie de viaţă

Tânărul ar fi sperat să fugă în România după ce duminica trecută a intrat în casa soţilor Martelli, împreună cu alţi trei români. Cuplul a fost bătut crunt pentru a le spune hoţilor unde ţine banii şi cardurile bancare.

Ceilalţi membri ai bandei au fost arestaţi miercuri, pe când încercau să fugă în România. Avreau la ei câteva mii de euro, bani pe care au reuşit să-i fure din casa, dar şi din contul soţilor italieni.

Arestul preventiv s-a impus, deoarece persoanele cercetate voiau să fugă din ţară atunci când au fost găsite de poliţişti. Tocmai părăsiseră apartamentul în care locuiau, în care îşi şterseseră urmele, şi voiau să plece având asupra lor toate obiectele personale.

Cei trei români îşi luau slujbe periodice ca grădinari sau muncitori în construcţii. Îşi suplimentau, însă, veniturile furând, susţin poliţiştii italieni. Anchetatorii sunt convinşi că românii arestaţi în acest caz sunt autorii a şase jafuri comise în ultimele trei săptămâni în benzinării şi tutungerii.

Video cu momentul capturării şefului bandei de hoţi români din Italia. Cei 4 au torturat o familie italiană (Video)

Un tânăr român de 26 de ani, Alexandru Bogdan Colţeanu, era singurul membru care nu fusese prins, din banda de 4 hoţi români care a jefuit şi torturat în propria casă o familie de medici italieni.

El era căutat cu efective imortante de poliţia italiană și era considerat şeful bandei de tâlhari români, dar şi cel mai violent dintre cei 4.

Citeste si: Horoscop 29 septembrie 2018. Apariţie seducătoare, bani din afaceri și o lecţie de viaţă

Alexandru Bogdan Colţeanu a fost prins după ce a încercat să vândă unul dintre ceasurile furate din casa medicului chirurg Carlo Martelli şi a soţiei sale Niva Bazzan.

Colţeanu ar fi încercat să ia legătura cu unele persoane deja supravegheate de anchetatori, sperând să plaseze ceasul și să-şi finanțeze fuga în România.

Un pas greşit, care a permis anchetatorilor să-l urmărească până în zona Caserta, unde, după o scurtă urmărire, Alexandru Bogdan Colţeanu a fost prins.

Astfel, Turlica Constantin Aurel, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, Ruset Aurel, 25 de ani şi Alexandru Bogdan Colţeanu, de 26 de ani, toţi cei 4 hoţi români care au îngrozit Italia cu jafurile lor deosebit de violente, se află în arestul poliţiei.

Ministrul Salvini a cerut toleranţă zero în cazul celor 4 hoţi români, manifestându-şi dorinţa ca aceştia să „putrezească în închisoare”.

Colonelul Florimondo Forleo, comandantul Carabinierilor din Chieti a declarat că operațiunea pentru prinderea hoţilor români a fost extraordinară, toate structurile colaborând foarte bine, ancheta fiind accelerată datorită rapidităţii cu care s-au procesat informaţiile de către specialişti.

El a mulţumit tuturor experților care au participat la analiza datelor, considerând că maniera precisă cu care s-a acţionat ar trebui să fie definitorie pentru poliţia italiană în toate cazurile.

A fost prins şi al patrulea român, şeful bandei de hoţi care a masacrat familia italiană, în Lanciano

În urmă cu puţin timp a fost reţinut de poliţie şi al patrulea român, capul bandei de hoţi care a i-a masacrat în casa din Lanciano pe chirurgul Carlo Martelli şi pe soţia sa, Niva Bazzan.

Numele lui este Alexandru Bogdan Colţeanu şi are 26 de ani. În acest moment, poliţiştii de la Comisariatul Lanciano merg la casa chirurgului Martelli să prezinte doctorului imaginile cu românul de 26 de ani, pentru o eventuală recunoaștere, scrie presa italiană.

Potrivit presei italiene, Alexandru Bogdan Colţeanu, cel de-al patrulea român şi se pare şeful bandei de hoţi, s-a trădat când a încercat să vândă unul dintre ceasurile pe care le-a furat de la familia Martelli.

Vezi şi Video cu momentul capturării şefului bandei de hoţi români din Italia

Tânărul, potrivit rapoartelor, ar fi încercat să amaneteze ceasul chirurgului Martelli, în speranța de a obține bani pentru a continua fuga. Informaţia a ajuns imediat la anchetatori şi le-a oferit poliţiştilor posibilitatea de urmărire a mişcărilor românului, intervenind în zona Caserta, unde a fost mai târziu arestat.

Ceilalţi trei hoţi români care au îngrozit Italia, Turlica Constantin Aurel, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani, sunt închiși acum în închisoarea Lanciano.

În această dimineață, în timpul unei conferințe de presă care a avut loc la Ministerul Public, s-a aflat că al patrulea bărbat, considerat liderul bandei, nu este italian, așa cum s-a speculat inițial, ci doar vorbea bine limba italiană, el fiind de fapt român.

Pentru a-i identifica pe toţi membrii bandei de hoţi, poliţiştii au unit mii de fragmente video de pe aproximativ 30 de camere video din Lanciano. Acest lucru a permis anchetatorilor să înțeleagă și să stabilească mai bine identitatea celor 4 români, bănuiţi a fi făptaşii a zeci de tâlhării violente.

Cei 4 români au comis un jaf deosebit de violent în Italia, ei supunând la chinuri groaznice o familie de medici din Lanciano, pentru a afla unde este seiful familiei, care nici măcar nu exista. Au reuşit să fure 3400 de euro şi au luat cardurile familiei atacate.

Ambele victime au ajuns la spital în stare gravă, iar femeii i-a fost tăiată şi o ureche.

Lasă un răspuns

Top