Esti aici
Acasa > Curiozitati > Bursa locurilor de munca – România ne cheamă ACASĂ

Bursa locurilor de munca – România ne cheamă ACASĂ

Expo România-Italia vine în sprijinul românilor din Italia cu o Bursă a locurilor de muncă, având următorul slogan: “România ne cheamă ACASĂ” (VEZI PROMO AICI).

Mulți dintre conaționalii plecați la muncă în Italia au avut posibilitatea de a acumula experiență în anumite domenii de activitate sau chiar de a se perfecționa din punct de vedere profesional, iar acum s-ar putea implica activ în creșterea economică a României.

Participanții la Târgul Expo Romania-Italia vor avea acces la informații referitoare la ofertele de muncă disponibile în țara natală și despre nivelurile salariale aferente.

Sunt invitați sa participe reprezentanți ai mediului de afaceri din România care se confrunta momentan cu problema forței de munca calificata si necalificata si totodată invitam sa se alăture proiectului ,,Bursa locurilor de munca” instituțiile patronale și Camerele de Comert pentru a sprijini astfel mediul de afaceri in gestionarea crizei forței de munca

Am informat Guvernul României si am solicitat patronajul onorific pentru acest proiect si pentru a reda romanilor din diaspora încrederea in economia românească și totodată șansa de a se reîntoarce acasă.

Organizatorul principal, Asociația Romanilor din Italia, pune la dispoziție cu titlu gratuit întreaga logistica si experiența instituționala pentru acțiunea care se desfășoară sâmbătă, 5 mai începând cu ora 15:30 si duminica, 6 mai începând cu ora 14:30 la Teatrul Atlantico din Roma, adresa: Viale dell’Oceano Atlantico, 271D, 00144 Roma.

Programul complet al manifestărilor de la Expo-Romania Italia il găsiți pe pagina de Facebook ARI Roma.

Relații suplimentare la telefon: 0039 3286373670 sau e-mail: info@cciro.it

Biroul de comunicare ARI

Associazione dei Romeni in Italia

Lasă un răspuns

Top