Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal din câteva ingrediente. Fără lapte și fără untEvenimenteMirelNeinteresante by admin - aprilie 11, 2021aprilie 11, 20210 Brioșele cu portocale și ciocolată sunt simplu de preparat, dar ideale pentru a fi servite la micul dejun sau ca și o gustare. Brioșele portocale și ciocolată se prepară doar din câteva ingrediente simple: ouă, făină, ulei, suc și coajă de portocale, zahăr și ciocolată neagră. Rețeta e brioșe este potrivită pentru cei care au intoleranță la lactoză, deoarece nu se folosește lapte sau unt. Se pune doar ciocolată neagră. Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal doar din câteva ingredienteIngrediente pentru 4 porții:ADVERTISINGFăină250 grame de făină70 grame ulei2 ouă100 grame de suc de portocale100 grame zahăr150 grame ciocolată neagră1 portocalăBrioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal doar din câteva ingrediente. Mod de preparareSpargeți ouăle într-un bol, adăugați uleiul, sucul de portocale și coaja de portocală rasă și mixați bine.Ar putea să vă placă și: Clătite de post cu lapte vegetal. Răsfață-te cu un desert recomandat de nutriționiștiÎntr-un alt castron, amestecați făina, zahărul și praful de copt. Cele două compoziții se unesc și amestecați-le bine cu o spatulă.Încercați și: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejunLa urmă adăugați și ciocolata tocată mărunt. Aluatul se toarnă în cupele de brioșe, fără a le umple până la margini. Brioșele se coc în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de aproximativ 20 – 25 de minute. După ce se răcesc, brioșele se scot din cupe și se presoară cu zahăr pudră. Poftă bună! Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Share on Digg Share