Esti aici
Acasa > Evenimente > Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal din câteva ingrediente. Fără lapte și fără unt

Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal din câteva ingrediente. Fără lapte și fără unt

Briose cu portocale si ciocolata reteta desertului ideal din cateva ingrediente

Brioșele cu portocale și ciocolată sunt simplu de preparat, dar ideale pentru a fi servite la micul dejun sau ca și o gustare. Brioșele portocale și ciocolată se prepară doar din câteva ingrediente simple: ouă, făină, ulei, suc și coajă de portocale, zahăr și ciocolată neagră. Rețeta e brioșe este potrivită pentru cei care au intoleranță la lactoză, deoarece nu se folosește lapte sau unt. Se pune doar  ciocolată neagră.  

Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal doar din câteva ingrediente

Ingrediente pentru 4 porții:

ADVERTISING

Făină

250 grame de făină

70 grame ulei

2 ouă

100 grame de suc de portocale

100 grame zahăr

150 grame ciocolată neagră

1 portocală

Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal doar din câteva ingrediente. Mod de preparare

Spargeți ouăle într-un bol, adăugați uleiul, sucul de portocale și coaja de portocală rasă și mixați bine.

Ar putea să vă placă și: Clătite de post cu lapte vegetal. Răsfață-te cu un desert recomandat de nutriționiști

Într-un alt castron, amestecați făina, zahărul și praful de copt. Cele două compoziții se unesc și amestecați-le bine cu o spatulă.

Încercați și: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun

La urmă adăugați și ciocolata tocată mărunt. Aluatul se toarnă în cupele de brioșe, fără a le umple până la margini. Brioșele se coc în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de aproximativ 20 – 25 de minute. După ce se răcesc, brioșele se scot din cupe și se presoară cu zahăr pudră. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Top