Esti aici
Acasa > Evenimente > BREKING NEWS: Urgia se dezlantuie si la Brasov. Un pod de cale ferata s-a prabusit, iar circulatia a fost inchisa (Video)

BREKING NEWS: Urgia se dezlantuie si la Brasov. Un pod de cale ferata s-a prabusit, iar circulatia a fost inchisa (Video)

Un pod de cale ferată s-a prăbuşit în comuna Budila, judeţul Braşov, din cauza unei viituri, fiind afectată linia Braşov – Întorsura Braşovului. Nu sunt trenuri blocate, însă circulaţia pe această linia a fost închisă.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), podul de cale ferată din comuna Budila, judeţul Braşov s-a prăbuşit în râul Tărlung din cauza viiturii produse în zonă. A fost afectată linia Braşov – Întorsura Buzăului, însă nu sunt trenuri blocate pe această rută, precizează reprezentanţii instituţiei.

Citeste si: Horoscop 30 iunie 2018. Iubire intensă, secret aflat și o capcană

CFR Infrastructură informează că podul se află pe secţia CF neinteroperabilă Hărman – Întorsura Buzăului, care este administrată de un operator privat. Potrivit CFR, circulaţia trenurilor pe această rută a fost închisă de la ora 16.10

BREKING NEWS: Urgia se dezlantuie si la Brasov. Un pod de cale ferata s-a prabusit, iar circulatia a fost inchisa (Video)