Esti aici
Acasa > Evenimente > Breaking News: Plenul Camerei Deputaţilor a început dezbaterile pe modificările la Codul de procedură penală, Protestatari #REZIST sunt la Parlament in Strada

Breaking News: Plenul Camerei Deputaţilor a început dezbaterile pe modificările la Codul de procedură penală, Protestatari #REZIST sunt la Parlament in Strada

Plenul Camerei Deputaţilor a început dezbaterile pe modificările la Codul de procedură penală.

18..06.2018-ziua 504- Palatul Parlamentului

Penalii vor sa voteze legile lor penale, sfidând in totalitate regulamentul.
Probabil si-au zis: ” Stim despre ce este vorba, asa ca le votam direct fara sa mai treaca prin comisiile juridice”

Proiectul urmează să primească luni votul final, la epuizarea dezbaterilor.

Protest de amploare în Bucureşti. Anunţul a fost făcut de protestatarii #rezist, iar motivul deciziei este legat de urgentarea operaţiunilor de modificare a Codurilor Penale. Mii de oameni sunt aşteptaţi să sosească chiar în faţa Parlamentului.

Comisia parlamentară specială pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul Justiţiei a adoptat raport favorabil cu amendamente la proiectul de lege privind Codul de procedură penală.

Live din Plenul Camera Deputaților | Partea a II- a | PSD&ALDE se pregătesc să voteze modificarea Codului de Procedură Penală în regim de urgență iar dacă acest proiect va trece astăzi de Camera Deputaților, România va deveni raiul hoților, violatorilor și criminalilor pentru că legea pe care vor să o adopte va face imposibilă prinderea și condamnarea lor. Rușine!

Live din Plenul Camerei Deputaților | Partea a II- a |

PSD&ALDE se pregătesc să voteze modificarea Codului de Procedură Penală în regim de urgență.

Dacă acest proiect va trece astăzi de Camera Deputaților, România va deveni raiul hoților, violatorilor și criminalilor pentru că legea pe care vor să o adopte va face imposibilă prinderea și condamnarea lor.

Rușine!striga Opozitia din Parlament.

Lasă un răspuns

Top