Esti aici
Acasa > Evenimente > BREAKING NEWS: O masina a intrat in multime in orasul Manchester. Cel putin cinci victime VIDEO

BREAKING NEWS: O masina a intrat in multime in orasul Manchester. Cel putin cinci victime VIDEO

O masina a intrat in multime in sud-vestul orasului Manchester. Sunt 5 persoane ranite, anunta politia britanica. Soferul a fugit imediat dupa ce a comis fapta.

Politia din Manchester spune ca masina a intrat in multimea de pietoni aproape de ora locala 22.00 (24.00, ora Romaniei). Anchetatorii spun insa ca, deocamdata, nu sunt motive care sa indice ca a fost un atac terorist.

”La ora 21.50 politia a fost alertata sa intervina pe Soseaua Europa, in zona Trafford Park, in urma informatiei ca o masina a lovit mai multi pietoni”, se afirma in comunicatul politiei.

”Oamenii au zburat in toate directiile”
Potrivit medicilor, cei cinci raniti sunt in stare foarte grava. Patru ambulante au fost trimise pentru salvarea victimelor.

”Masina a lovit 5 sau 6 persoane. Oamenii au zburat in toate directiile. Am vazut un barbat aruncat intr-un tufis, iar o femeie avea rani la cap”, povesteste un martor, pentru ziarul Manchester Evening News.

Operatiune pentru prinderea soferului
Soferul, in schimb, a fugit dupa impact, iar politia a declansat o ampla operatiune pentru identificarea si prinderea lui.

Mai multe strazi au fost blocate in Trafford Park, zona din sud-vestul orasului Manchester, iar echipajele de politie au instalat filtre. Un elicopter a fost trimis, de asemenea, pentru a participa la operatiune.

Zona unde a avut loc tragicul impact este cunoscuta de localnici pentru cursele ilegale de masini ori pentru amatorii de drifturi.

2 thoughts on “BREAKING NEWS: O masina a intrat in multime in orasul Manchester. Cel putin cinci victime VIDEO

Lasă un răspuns

Top