Esti aici
Acasa > Curiozitati > BREAKING NEWS Mesajul emoționant al unei românce din Anglia pentru mama din România: „Un nenorocit de virus…”

BREAKING NEWS Mesajul emoționant al unei românce din Anglia pentru mama din România: „Un nenorocit de virus…”

O româncă din Anglia a postat un mesaj emoționant pe Facebook, după ce criza izbucnită din cauza coronavirus în toată Europa, a împiedicat-o să ajungă acasă de ziua de naștere a mamei sale.

„Dragă mamă, Ăsta trebuia să fie cadoul de ziua ta, la 71 de ani. Da, am înțeles că vine timpul la un moment dat, când cel mai frumos dar, e prezența copiilor.

M-am străduit să-ți fac o surpriză, am visat cum te strig de la poartă și mă ascund după un buchet mare de flori, cum apari în prispă, cum te bucuri, cum mă iei în brațe, plină de lacrimi. Dar uite că un nenorocit de virus, mi-a stricat planul.

Chiar dacă îmi pare foarte rău și am decis să nu mai merg, eu zic că nu-i bai, noi să fim sănătoși. Nu-i așa? Chiar dacă mai este un pic până pe 2 Aprilie, eu îți zic de pe acum la mulți ani și te rog Imaginează-ți că am fost acolo, chiar dacă e greu. Sărut mâinile, Mamă”, a scris Lucia Buzilă pe Facebook, într-o postare emoționantă.

Lasă un răspuns

Top