Esti aici
Acasa > Evenimente > Biletul de adio lăsat de Veronica, fetiţa din Vaslui dispărută de acasă: „Dacă mama nu vine până vineri…o să vină la înmormântare!”

Biletul de adio lăsat de Veronica, fetiţa din Vaslui dispărută de acasă: „Dacă mama nu vine până vineri…o să vină la înmormântare!”

„Dragi părinţi… vă iubesc… îl iubesc şi pe fratele cel mic… dar dacă mama nu vine până vineri…o să vina la înmormântare”. Asta a scris Veronica, o fetiţă de 11 ani din comuna vasluiană Bălteni, înainte să dispară de acasă.

Reamintim că poliţia din Vaslui este în alertă, după ce Cătălina Veronica Pricop a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors.

Cum A fost găsită Veronica, fetiţa de 11 ani dispărută în Vaslui. Timp de 12 ore, copila a stat ascunsă într-un tufiş

Zeci de poliţişti şi localnici o caută, la această oră, pe fata de 11 ani.

Dispariția minorei a fost sesizată de tatăl acesteia.

Vezi şi: Tatăl fetiţei dispărute din Vaslui plânge încontinuu. Îi este frică de ce e mai rău: „Nu vreau să-mi găsesc copilul în vreun copac”

Bărbatul a precizat că fetița a mers la culcare împreună cu cei doi frați ai săi la ora 20.30, iar în jurul orei 00.30 a constatat lipsa acesteia.

Din primele informaţii, mama fetei este plecată în Republica Moldova de nouă zile.

PRICOP VERONICA CATALINA are o înălţime de aproximativ 1,60 m, constituţie atletică, păr lung, blond şi nu prezintă semne particulare. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate de aceasta la momentul dispariţiei.

La acţiunile de căutare participă poliţişti, ajutaţi de localnici din zonă.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112.

Mobilizare uriașă pentru Veronica. Fetiţa de 11 ani, din Vaslui, a lăsat un bilet de adio, apoi a dispărut fără urmă. Părinţii copilei sunt în stare de şoc

Poliţiştii din Vaslui sunt în alertă, după ce o fetiţă de numai 11 ani, din comuna Bălteni, a dispărut. Copila a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Potrivit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, fata a lăsat un bilet de adio adresat mamei sale.

„Dispariţia minorei a fost sesizată de tatăl acesteia, care a precizat că fetiţa a mers la culcare împreună cu cei doi fraţi ai săi la ora 20.30. A fost găsită Veronica, fetiţa de 11 ani dispărută în Vaslui. Timp de 12 ore, copila a stat ascunsă într-un tufiş
Bărbatul a constatat în jurul orei 0.30 lipsa minorei. În locuinţă a fost găsit un bilet de rămas bun adresat de către minoră mamei”, au declarat reprezentanţii IPJ.

PRICOP VERONICA CATALINA are o înălţime de aproximativ 1,60 m, constituţie atletică, păr lung, blond şi nu prezintă semne particulare. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate de aceasta la momentul dispariţiei.

La acţiunile de căutare participă poliţişti, ajutaţi de localnici din zonă.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112.

Tatăl fetiţei dispărute din Vaslui plânge încontinuu. Îi este frică de ce e mai rău: „Nu vreau să-mi găsesc copilul în vreun copac” (…)

Peste 150 de poliţişti, jandarmi, pompieri militari dar şi locuitori ai comunei Bălteni sunt în căutarea unei fetiţe de 11 ani, Cătălina Veronica Pricop, care a dispărut de acasă noaptea trecută.

Dispariţia a fost sesizată la 112 chiar de tatăl micuţei. Înainte să dea alerta autorităţilor, Cătălin Pricop şi-a căutat disperat fiica prin vecini şi la rude.

Vezi şi: A fost găsită Veronica, fetiţa de 11 ani dispărută în Vaslui. Timp de 12 ore, copila a stat ascunsă într-un tufiş
La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii vasluieni care au scotocit şi ei împrjurimile. Iar în această această dimineaţă, căutările au continuat, la ele participând impresionante forţe ale Jandarmeriei şi ISU Vaslui.

Pe Biletul de adio lăsat de Veronica, fetiţa din Vaslui dispărută de acasă: „Dacă mama nu vine până vineri…o să vină la înmormântare!”

Tatăl fetiţei a povestit pentru Observator că soţia sa a fugit în Moldova, că probabil fata a fugit din cauza sărăciei, a lipsurilor dar şi a plecării mamei acum 9 zile în Moldova. Bărbatul spune însă că fiica lui nu a dat niciun semn că ar suferi după mama ei şi că din casă nu-i lipseste nimic. Fata nu a luat funie…sau bani.

„A plecat de acasă fără niciun motiv. Eu eram la muncă, eram în pădure. Muncesc şi eu pe unde pot, încarc lemne, tai cu drujba…Nu sunt angajat, trăiesc din ajutor social.

Pe la 11 seara m-au sunat. Unde eşti, Cătălin? Încarc o maşină cu lemne, mă duc să o vând, am răspuns. Fata nu plângea deloc după maică-sa. Plângea numai când plângea şi cel mic, de mila lui. Ea nu vroia să meargă în Moldova. Fata trebuie să fie pe undeva, pe aici prin sat. Doar la cumătra i-a zis atât: „Să vedeţi că până mâine seară, mama e acasă”. Mie fata nu mi-a spus absolut nimic. Vorbea frumos. Eu apoi m-am culcat, eram obosit. Nu a dat niciun semn că era afectată de plecarea maică’sii. Eu nu ştiu de ce a plecat de acasă mama ei. Şi-a făcut bagajul şi a plecat. Am primit mesaj de la să vând tot, viţei, vaci, casă şi vino la Moldova că trăim mai bine. Atât. Şi mi-a lăsat procură. Eu habar nu am avut când a făcut procura. Mi-e frică să nu găsesc copilu’ în vreun copac”, a spus plângând tatăl fetiţei, Cătălin Pricop.

 

 

Lasă un răspuns

Top