Esti aici
Acasa > Evenimente > Bilant cutremurator: 22 de morţi și peste 50 de răniţi în cutremurul de 7 din insula Lombok din Indonezia

Bilant cutremurator: 22 de morţi și peste 50 de răniţi în cutremurul de 7 din insula Lombok din Indonezia

Cutremurul de 7 produs pe insula Lombok din Indonezia a provocat distrugeri și numeroase victime © Reuters

Cel puțin 22 de persoane au murit în cutremurul cu magnitudinea de 7 care a lovit insula turistică Lombok din Indonezia. Peste de oameni au fost răniți, precizează serviciile de urgență.

Cutremurul cu magnitudinea 7 care a lovit Lombok a provocat distrugeri majore în mai multe părți ale insulei din Indonezia. Din păcate, s-au înregistrat și victime.

Articolul continua dupa recomandari

citeste si: Horoscop 6 august 2018. Dragoste oarbă, mulţi bani și o ofertă tentantă

Bilanțul de 22 de morți și peste 50 de răniți este încă provizoriu. Operațiunile de salvare sunt în derulare, iar autoritățile se tem că numărul victimelor ar putea crește.

Seismul s-a produs după lăsarea întunericului și a provocat o panică uriașă, așa cum arată și imaginile dramatice filmate de localnici.

Cutremurul, produs la o adâncime de doar 10 kilometri, a fost puternic resimțit și în insula vecină, Bali, de asemenea, un paradis turistic, ca și Lombok.

Evacuări masive s-au produs în Bali, inclusiv pacienții unui spital din localitatea Denpasar au fost scoși în stradă.

Mii de oameni au rămas fără curent pe ambele insule, din cauza seismului. Efectul acestui cutremur e mai mare decât al celui de 6,4 din urmă cu o săptămână, produs tot pe insula Lombok, când au murit 16 persoane.

Lasă un răspuns

Top