Esti aici
Acasa > Curiozitati > Băsescu cere respectarea deciziei CCR și în cazul numărului de parlamentari: ‘Hai băieţi, puţin curaj. 300’

Băsescu cere respectarea deciziei CCR și în cazul numărului de parlamentari: ‘Hai băieţi, puţin curaj. 300’

Traian Băsescu a declarat că președintele Klaus Iohannis a făcut alegerea corectă semnând decretul de revocare din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi, respectând astfel decizia CCR.

Băsescu cere respectarea deciziei CCR și în cazul numărului de parlamentari: ‘Hai băieţi, puţin curaj. 300’

Fostul preşedinte a folosit această ocazie amintind că tot printr-o decizie a CCR s-a cerut reducerea numărului de parlamentari la 300, și că și aceasta este una care trebuie urmărită de cei care îi cereau imperativ lui Iohannis” să respecte Curtea Constituțională.

”300. Preşedintele Iohannis a ales corect, punând în aplicare decizia CCR şi a revocat-o pe Laura Codruţa Koveşi. Este acum de văzut dacă cei care îi cereau imperativ Preşedintelui Iohannis să respecte decizia CCR, sunt la rânu-le dispuşi să pună în aplicare decizia CCR prin care a fost validat referendumul care reduce la 300 numărul parlamentarilor.

Hai băieţi, puţin curaj. 300”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, fostul preşedinte a subliniat în încheiere şi că ”România nu are în momentul de faţă mai mult de 300 de politicieni care să poată exercita cu competenţă funcţia de parlamentar”.

Lasă un răspuns

Top