Esti aici
Acasa > Curiozitati > Austria. Nervi şi tensiune. Cozi kilometrice la granița cu Slovenia, din cauza controalelor sanitare

Austria. Nervi şi tensiune. Cozi kilometrice la granița cu Slovenia, din cauza controalelor sanitare

De sâmbătă, Viena face controale sanitare stricte la granița cu Slovenia, din cauza COVD-19, iar acest lucru a dus la crearea de cozi imense, persoanele care se întorc din vacanțe fiind nevoite să aștepte și până la zece ore, potrivit poliției, transmite AFP.

Coloane de mașini cu o lungime de mai mulți kilometri s-au format la tunelurile Karawanken și Loibl (Ljubelj), la granița dintre Slovenia și Austria. tDuminică dimineața, coada era de șapte kilometri și trei ore de așteptare la intrarea în Karawanken. La Loibl, așteptarea dura până la cinci ore.

De sâmbătă, Austria oprește fiecare mașină care intră pe teritoriul său din Slovenia, pentru a înregistra datele personale ale fiecărui pasager, cu scopul de a urmări contaminările cu noul coronavirus.

Viena se confruntă cu o creștere constantă a noilor cazuri de Covid-19, o treime dintre persoanele care au venit din vacanță în ultima lună din Croația, o destinație la sud de Slovenia, fiind testate pozitiv.

Lasă un răspuns

Top