Esti aici
Acasa > Externe > ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, de la Arsenal, au fost atacaţi cu cuţite, la Londra VIDEO18+

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, de la Arsenal, au fost atacaţi cu cuţite, la Londra VIDEO18+

Fotbaliştii echipei Arsenal, Mesut Ozil şi Sead Kolasinac au fost atacaţi, joi, de persoane înarmate cu cuţite, la Londra. Potrivit Daily Mail, cei doi jucători se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4×4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de o bandă de persoane pe scutere, înarmate cu cuţite, probabil cu scopul de a-i jefui.

Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Bosniacul, supranumit „tancul” de suporteri, a ieşti din maşină şi a încercat să-i opună rezistenţă unuia dintre membrii bandei, care avea faţa acoperită cu o cagulă, în timp ce germanul a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit „îngrozit” într-un restaurant turcesc din apropiere.

Angajaţii restaurantului au ieşit în apărarea lui Kolasinac, iar atacatorii au fugit. Jucătorii nu au fost răniţi în urma acestui incident. Poliţia a sosit la faţa locului şi a blocat strada pe care a avut loc atacul. Ozil şi Kolasinac reveniseră la Londra de o zi, după ce echipa lor a particiat la un turneu de pregătire în SUA. „Suntem în contact cu jucătorii şi ei sunt bine”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului Arsenal.

Mesut Ozil’s car got jumped, Kolasinac jumped out and backed the beef. #YaGunnersYa pic.twitter.com/CxsJeiCvxw— James (@smhjaames) 25 July 2019

Lasă un răspuns

Top