Esti aici
Acasa > Evenimente > Atac armat la un festival din New Jersey. Cel puţin 20 de răniţi, unul dintre suspecţi a fost ucis

Atac armat la un festival din New Jersey. Cel puţin 20 de răniţi, unul dintre suspecţi a fost ucis

Atac armat la un festival din New Jersey. Sunt cel puţin 20 de persoane, printre care şi un băiat de 13 ani, rănite după ce doi bărbaţi ar fi deschis focul asupra mulţimiii de la festivalul de arte din Trenton, transmite BBC.

Poliţia a informat că cel puţin doi oameni au deschis focul la ora locală 03:00 în timp ce 1.000 de persoane erau prezente.

Unul dintre suspecţi, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost împuşcat mortal, iar încă o persoană se află în custodia poliţiei.

Patru persoane dintre cele rănite se află în stare critică.

„Printre cei răniți se numără un adolescent în vârstă de 13 ani, care este în stare extrem de critică, a declarat unul dintre anchetatori pentru CNN.

Angelo Nicolo, un tânăr care se afla la festival, a declarat că cu fratele său şi a auzit zgomote puternice, moment în care oamenii au început să fugă în stradă.

„Am văzut doi poliţişti cum escortau un bărbat care era împuşcat în picior. L-au bandajat şi l-au evacuat”, a declarat Nicolo.

Organizatorii au comunicat pe pagina de Facebook a festivalului că sunt „şocaţi” şi „întristaţi” de ce s-a întâmplat.

„Ne doare inima iar ochii ne sunt înceţoşaţi dar determinarea noastră de a face din Trenton un oraş mai bun prin creativitate şi inspiraţie nu va ceda niciodată”, se arată în postarea lor de pe Facebook.

Sursa: CNN, News.ro

Lasă un răspuns

Top