Esti aici
Acasa > Curiozitati > Anchetatorii spanioli au reconstituit accidentul în care și-a pierdut viața fotbalistul José Antonio Reyes – VIDEO

Anchetatorii spanioli au reconstituit accidentul în care și-a pierdut viața fotbalistul José Antonio Reyes – VIDEO

Anchetatorii spanioli au reconstituit modul în care a avut loc accidentul fotbalistului José Antonio Reyes Calderón.

Fost jucător la Sevilla, Arsenal, Atletico Madrid, Benfica sau Real Madrid, Reyes a decedat pe 1 iunie în urma unui grav accident de circulație în care și-a mai pierdut viața un verișor de-al său, iar celălalt, în vârstă de 22 de ani, a fost grav rănit.

Reyes, în vârstă de 35 de ani, conducea cu viteză excesivă, 220 km /h pe autostrada care leagă orașul Utrera de Sevilla.

Mașina, un Mercedes Brabus S 550, era proprietatea fotbalistului.

Conform postului de televiziune laSexta, impactul cu parapeții dintre sensurile autăstrăzii a avut loc din cauza neatenției șoferului.

În urma coliziunii, unul dintre cauciucuri a explodat, autoturismul fiind aruncat pe prima bandă și după 200 de metri a ajuns într-un șanț.

Juan Manual, supraviețuitorul accidentului, a ieșit din partea din spate a mașinii și a încercat să-i scoată pe ceilalți doi, dar mașina a explodat.

El are arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Guardia Civil încă anchetează cazul care se dovedește dificil din cauza faptului că autoturismul este distrus în totalitate.

Vezi si VIDEO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top