Esti aici
Acasa > Evenimente > Ambasada britanică la Bucureşti organizează în Londra si Manchester cate un eveniment „Provocări și oportunități după Brexit”

Ambasada britanică la Bucureşti organizează în Londra si Manchester cate un eveniment „Provocări și oportunități după Brexit”

Ambasada britanică din România organizează două sesiuni de informare și discuții cu reprezentanți ai comunităților de români din Marea Britanie.

Invitație: Români în Marea Britanie – Provocări și oportunități după Brexit

https://www.facebook.com/events/163935887590717/

Ambasada britanică din România organizează două sesiuni de informare și discuții cu reprezentanți ai comunităților de români din Marea Britanie, la Londra și Manchester, pe data de 26 și, respectiv, 28 februarie. În cadrul evenimentelor, participanții vor primi informații și vor discuta despre subiectul ‘Români în Marea Britanie – Provocări și oportunități după Brexit’.
Înregistrarea pentru cele două evenimente s-a încheiat. Vă mulțumim pentru interes

Reprezentanți ai Ministerului britanic de Externe, Ministerului britanic de Interne și ai altor departamente guvernamentale vor prezenta detalii despre schimbările la care se pot aștepta românii din Marea Britanie ulterior ieșirii acesteia din Uniunea Europeană, inclusiv accesul la servicii de sănătate, pensii și ajutoare sociale. Se va discuta și despre statutul de ședere permanentă (“settled status”) și despre procesul specific de aplicare. Participanții vor putea pune întrebări și ridica diverse probleme care îi preocupă.
Londra

Prima întâlnire se va desfășura la Londra, pe data de 26 februarie, la sediul Institutului Cultural Român, 1 Belgrave Square, Knightsbridge, London SW1X 8PH, începând cu ora 1800. Înregistrarea este liberă. Doritorii se pot înscrie trimițând un e-mail la adresa de e-mail RSVP.Bucharest@fco.gov.uk, până cel mai târziu la data de 20 februarie. Spațiul este limitat, așa încât locurile vor fi alocate pe principiul primul sosit, primul servit.
Manchester

Al doilea eveniment se va desfășura la Manchester, pe data de 28 februarie, la Hotelul Midland Hotel, Peter Street, Manchester M60 2DS, începând cu ora 1800. Doritorii se pot înscrie trimițând un e-mail la adresa de e-mail RSVP.Bucharest@fco.gov.uk, până cel mai târziu la data de 20 februarie. Spațiul este limitat, așa încât locurile vor fi alocate pe principiul primul sosit, primul servit.
Cele două întâlniri se vor desfășura în limba engleză.

Dorim să mulțumim Ambasadei României la Londra și Consulatului român de la Manchester pentru sprijinul oferit în organizarea acestor evenimente.

Statutul cetăţenilor UE din Marea Britanie: ce trebuie să ştiţi

Informaţii pentru cetăţenii Uniunii Europene care locuiesc în Marea Britanie.

Această pagină va fi actualizată cu ultimele informaţii cu privire la statutul cetăţenilor Uniunii Europene (UE) (a se vedea nota 1) şi al familiilor lor în Marea Britanie.

Ambasada britanică la Bucureşti organizează în Londra si Manchester cate un eveniment „Provocări și oportunități după Brexit” http://ow.ly/Xicy30iyWXL

Lasă un răspuns

Top