Esti aici
Acasa > Curiozitati > Alta veste rea din ITALIA: Trei români răniți într-un accident de microbuz produs pe o autostradă

Alta veste rea din ITALIA: Trei români răniți într-un accident de microbuz produs pe o autostradă

Trei cetăteni români au fost răniti, sambătă dimineată, 3 martie, după ce microbuzul în care se aflau a lovit un camion staționat, la intrarea într-un spațiu pentru servicii, pe o autostradă din nordul Italiei, afirmă surse citate de presă italiană.

Accidentul a avut loc sambătă la oră 7.20 (8.20, oră României) pe Autostradă italiană A4, în zonă Arino, pe sensul Veneția-Padova. Un microbuz Ford Tranzit a lovit în viteză un camion care era staționat regulamentar, imediat după intrarea într-un spațiu de servicii al autostrăzii, relatează cotidianul Corriere della Seră și site-ul VeneziaToday. it.

Trei români care erau în microbuz au fost răniti, au declarat surse medicale citate de ediția regională a cotidianului Corriere della Seră. La față locului au fost trimise numeroase echipaje de poliție și ambulanțe din orașele Miră, Mestre și Padova.

Potrivit surselor citate, rănitii nu prezintă risc vital. Autoritătile italiene suspectează că șoferul microbuzului a intrat cu viteză prea mare în spațiul pentru servicii și nu a fost suficient de atent, astfel că a lovit camionul staționat, informează Mediafax. ro.

Lasă un răspuns

Top