Esti aici
Acasa > Evenimente > Al doilea roman condamnat pe viata in Anglia, intr-o saptamana. Si-a omorat patronul a doua zi dupa ce fusese angajat

Al doilea roman condamnat pe viata in Anglia, intr-o saptamana. Si-a omorat patronul a doua zi dupa ce fusese angajat

Al doilea roman condamnat pe viata in Anglia, intr-o saptamana. Si-a omorat patronul a doua zi dupa ce fusese angajat, chiar in apartamentul acestuia, cu mai multe lovituri de cutit. Apoi l-a incuiat in casa, desi victima era inca in viata.

Andrei Ilie are 22 de ani si a fost inchis in Romania, de unde a fost extradat pentru a executa pedeapsa de inchisoare pe viata in Anglia, unde a fost condamnat marti. Romanul nu va putea face cere de eliberare conditionata mai devreme de 17 ani.

Citeste si: Horoscop 27 iunie 2018. Bani cadou, dragoste secreta si un testament
Ilie si-a ucis patronul, Masoud Esmailian, in varsta de 46 de ani, a doua zi dupa ce acesta il angajase la pizzeria lui, pe 27 august 2015. Mai mult, patronul se oferise sa il gazduiasca in apartamentul lui pe roman, care nu avea unde locui. Cand cei doi au ajuns acasa, Ilie l-a atacat cu un cutit pe patron, care avea asupra lui banii de la pizzerie din acea zi. Dupa ce l-a injunghiat de nenumarate ori, l-a lasat inca in viata in apartament. A luat o pereche de pantofi si un tricou curat al victimei si a fugit, aruncand cheia casei intr-un gard viu.

In seara crimei, Ilie si-a cumparat bilet de avion spre Bucuresti, unde a ajuns a doua zi. A fost incarcerat pentru jaf si violente in Romania, unde a executat o pedeapsa de trei ani de inchisoare.

Din inchisoare, Andrei Ilie i-a scris mamei sale o scrisoare in care recunostea ca l-a ucis pe Masoud, dar sustinea ca s-a aparat, patronul sau facandu-i avansuri sexuale.

Tanarul in varsta de 22 de ani e al doilea roman condamnat pe viata in Anglia intr-o saptamana. Genu Armeanu, 45 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata pe 20 iunie si va sta minimum 28 de ani in spatele gratiilor, fara posibilitate de eliberare conditionata, dupa ce pe 3 ianuarie 2018 a injunghiat-o mortal pe Elisabeta Lacatusu chiar in fata casei ei din Londra. Mama a trei copii, femeia in varsta de 44 de ani a murit pe trotuar, lasata acolo sa agonizeze chiar de ucigasul ei.

Lasă un răspuns

Top