Esti aici
Acasa > Curiozitati > Afla cu ajutorul unei lingurite daca organele tale interne sunt bolnave! Veți avea nevoie doar de o pungă de plastic și o lingură.

Afla cu ajutorul unei lingurite daca organele tale interne sunt bolnave! Veți avea nevoie doar de o pungă de plastic și o lingură.

Tot ce trebuie să faci este să râzi un pic de acumulare de pe suprafața limbii, folosind o lingură. Veți avea nevoie doar de o pungă de plastic și o lingură. În acest fel, puteți verifică dacă sistemul respirator, intestinele, hormonii, metabolismul, rinichi sau dinții sunt în cea mai bună stare.

Tot ce trebuie să faci este să râzi un pic acumularea de la suprafața limbii, folosind o lingură. În timp ce faci acest lucru, aminteti că pentru a luă o probă (depozit) bună, ea trebuie luată cât mai aproape de gât. După asta, infăsurati lingură într-o pungă de plastic și laș-o să stea timp de 60 de secunde la lumina unui bec puternic.

Lumina puternică de la bec va ajută să se dezvolte bacteriile! Cu atât lumina este mai puternică, cu atât mai corect va fi rezultatul. Rezultate: Într-o persoană sănătoasă, depozitele vor rămane curate. Dacă există o culoare ciudată și miros, poate fi un semn precoce la o problemă cu plămânii și tractul respirator, rinichi, intestine sau hormoni.

Dacă aveți un astfel de rezultat, este indicat să vizitezi un medic pentru a vedea dacă există o problemă. Mai mult decât atât, acest test poate dezvălui dacă aveți o respirație urât mirositoare, o problemă de care mulți oameni nu sunt conștienți.

Pur și simplu miroase salivă. Dacă există un miros ce îți amintește de amoniac, este posibil să aveți o problemă cu rinichii. Dacă persistă un miros de fructe, acesta poate fi o tulburare metabolică, sau cetoacidoză. În orice caz, nu intrați în panică imediat, mirosul nu inseamnă neapărat o boală a organelor interne.

Ar putea fi o problemă cu cariile.

Lasă un răspuns

Top