Esti aici
Acasa > Curiozitati > Accident în București, fetiţă de 5 ani şi alţi pietoni spulberaţi pe trecere. Şoferul a scăpat bolidul de sub control (Video)

Accident în București, fetiţă de 5 ani şi alţi pietoni spulberaţi pe trecere. Şoferul a scăpat bolidul de sub control (Video)

Trei persoane au fost rănite după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens pe strada Liviu Rebreanu din Capitală.

O fetiţă de 5 ani a fost grav rănită şi transportată la spital cu fractură.

Citeste si: Hroscop 25 iulie 2018. Achiziţii spontane, noroc în dragoste şi o promovare
Şoferul a pierdut controlul volanului în încercarea de a vira la stânga şi a intrat pe contrasens, pe strada Liviu Rebreanu din Capitală. O fetiţă de 5 ani a fost transportată la spital cu fractură la genunchi, iar tatăl său cu fractură de gleznă.

Atenţie, imagini needitate, care pot afecta emoţional.

Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul în vârstă de 65 de ani a încercat să vireze la stânga la intersecţia străzii Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu, însă a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, printre care şi o fetiţă de 5 ani, care a fost transportată, însoţită de mama ei, la spital. Tatăl său a fost şi el dus la Spitalul Bagdasar Arseni pentru o fractură de gleznă. O altă fată de 14 ani a fost lovită, însă a refuzat transportul la spital, nefiind grav rănită.

Potrivit ISU, la faţa locului au fost trimise cinci echipaje SMURD.

Lasă un răspuns

Top